70120303
Åben:

Burma

 

Oplev det traditionelle Asien i Burma, hvor stammefolk samles på farverige markeder, høsten bringes hjem på knirkende oksekærrer, og rødklædte munke samles i landets tusindvis af gyldne templer for at ofre til Buddha. På aftenens rejse rundt i landet besøger vi blandt andet Yangons templer og kolonitidsbygninger, Mandalays gamle kongebyer, de prægtige ruiner ved Bagan og Inle-søens forunderlige flydende verden. Men vi rejser også væk fra de gængse turistruter til nogle af landets ukendte egne, hvor vi besøger ruinbyer, tropeøer og eksotiske minoritetsgrupper. Desuden giver foredraget svar på en række praktiske spørgsmål såsom:

– Hvornår er det bedst at rejse?
– Hvordan kommer man rundt?
– Hvordan er situationen i Burma?
– Hvor er landets absolut flotteste templer?
– Kan man kombinere oplevelserne med strandferie?

Foredragsholderen Anders Stoustrup er antropolog, rejseleder og tekstforfatter. Han har rejst i mere end 60 lande over hele verden, og tilsammen er det blevet til flere år i Asien. Dette har resulteret i mere end 300 rejseartikler i en række aviser og magasiner.
MØD VORES REJSEEKSPERTER

Hos MarcoPolo har vi nogle af branchens mest erfarne og dygtige medarbejdere. De har rejst verden tynd og vil gøre alt for at arrangere den rejse, der passer bedst til dig og din familie.Peter
Peter Schou

Peter har rejst intensivt i blandt andet USA, Latinamerika og Afrika, og han deler gerne ud af sin enorme viden om disse regioner.


LÆS MERE
Karin
Karin Rasmussen

Karin brænder for Latinamerika. Så meget at hun har boet seks år i Ecuador og rejst både Syd- og Centralamerika tynd.


LÆS MERE
Bettina
Bettina Toldbod

Bettina har stor erfaring i at skræddersy rejser til Asien – et område hun kender ualmindeligt godt fra utallige rejser.


LÆS MERE