70 12 03 03
Åben:

Brasilien

Nyd stemningen på Rios legendariske strande, og sejl ad små bifloder igennem Amazonas på udkig efter det rige dyreliv. I kan også mærke suset ved de mægtige Iguazu-vandfald, og dykke ned i landets rige kultur i Salvador da Bahia. Eller hvad med at kigge efter jaguarer i det store vådområde Pantanal, at vandre gennem velbevarede kolonitidsbyer og at svømme i dybblå underjordiske søer? Brasilien har ufatteligt meget forskelligt at byde på, og i løbet af aftenens foredrag hører I både om kendte og ukendte områder af det store land. I vil også få svar på en række praktiske spørgsmål såsom:

– Hvornår er det bedst at rejse?
– Hvordan kommer man rundt
– Hvor er de bedste strande?
– Hvordan oplever man bedst det rige dyreliv?
– Hvor kan man komme væk fra de gængse turistruter?

Foredragsholderen Rajan Sakaria har rejst intensivt i Brasilien og resten af Latinamerika. Ikke mindre end 12 rejser til Brasilien er det blevet til siden 1999, og han har skræddersyet rejser til landet i 20 år. Også resten af Latinamerika trækker i Rajan, og han har besøgt næsten alle lande i regionen. Så I er i de bedste hænder denne aften.
MØD VORES REJSEEKSPERTER

Hos MarcoPolo har vi nogle af branchens mest erfarne og dygtige medarbejdere. De har rejst verden tynd og vil gøre alt for at arrangere den rejse, der passer bedst til dig og din familie.
Rajan Sakaria

Rajan Sakaria er en af MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter og han hjælper hver dag rejselystne danskere ud på nye, eksotiske eventyr.LÆS MERE

Anton Kjærgaard

Anton er mere berejst end de fleste og kan hjælpe med at skræddersy en rejse til store dele af verden.LÆS MERE

Margit Jensen

Margit kan skræddersy en rejse fra bunden og er klar til at udarbejde et tilbud på din unikke rejse.LÆS MERE
Bestil tilbud