70 12 03 03
Åben:

Canada

Canada er verdens næststørste land, og du kan opleve det meste af verden på en rejse til Canada.

Foredraget er for dig som

– Ikke har købt rejsen
– Gerne vil vide lidt mere om Canada fra kyst til kyst
– Er i tvivl om hvordan du skal komme rundt, hvornår du skal tage af sted og hvad du kan nå på en ferie i Canada

Landet ovenpå USA kombinerer det bedste af amerikansk og europæisk kultur i en enestående naturramme, der ikke findes lige. Kyster med forrevne klipper og dybe fjorde med hvaler, himmelstræbende bjergkæder med sne på toppen, endeløse skove med brusende floder og vandfald, en uendelige prærie med cowboys og majsmarker, storbyer, der byder USA kamp til stregen, og smaragdgrønne krystalklare søer der indbyder til ro, fordybelse og refleksion. Foredraget komme rundt om hele landet, men har en klar overvægt og fokus på det vestlige Canada, der trækker mest i de danske Canada rejsende.

Foredragsholderen Arne Naamansen har været på rejse i Canada og USA 35 gange. Han er en erfaren foredragsholder og forfatter til fem rejsebøger om Canada og USA.
MØD VORES REJSEEKSPERTER

Hos MarcoPolo har vi nogle af branchens mest erfarne og dygtige medarbejdere. De har rejst verden tynd og vil gøre alt for at arrangere den rejse, der passer bedst til dig og din familie.
Yvonne Larsen

Yvonnes rejste tidligt i livet Down Under, og siden er det blevet til mange rejser til blandt andet USA, Caribien, Asien og Canada.LÆS MERE

Margit Jensen

Margit kan skræddersy en rejse fra bunden og er klar til at udarbejde et tilbud på din unikke rejse.LÆS MERE

Rajan Sakaria

Rajan Sakaria er en af MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter og han hjælper hver dag rejselystne danskere ud på nye, eksotiske eventyr.LÆS MERE
Bestil tilbud