70 12 03 03
Åben:

Bali og Java

Oplev stemningen i Javas højland, udforsk fantastiske stentempler omkring øens gamle kulturhovedstad, Yogyakarta og nyd en fantastisk solopgang over Mt. Bromos vulkanske landskaber. Vi lægger også vejen forbi en af øens mest spektakulære og bedst bevarede hemmeligheder, inden en kort sejltur fører os til naboøen Bali. Her skal vi naturligvis kigge nærmere på strandene og de lækre hoteller. Men Bali har også meget andet at byde på. Ikke mindst i det frodige højland, hvor vulkaner, eksotiske templer og dybgrønne rismarker fylder landskaberne mellem små afsidesliggende landsbyer.

På aftenens rejseforedrag om Bali og Java hører du om de to øers mange muligheder, og du vil få svar på et væld af spørgsmål såsom:

– Hvornår er det bedst at rejse?
– Hvad er forskellen på Java og Bali?
– Hvor er de bedste strande på Bali?
– Er der god snorkling?
– Hvor oplever jeg det traditionelle Bali?

Foredragsholderen Anders Stoustrup er antropolog og tekstforfatter for MarcoPolo. Han har rejst i mere end 60 lande over hele verden, hvilket har resulteret i mere end 300 rejseartikler i en række aviser og magasiner. Rejsen over Java og Bali har han taget to gange, og foredraget vil blandt andet være krydret med hans egne fotografier fra Indonesien.
MØD VORES REJSEEKSPERTER

Hos MarcoPolo har vi nogle af branchens mest erfarne og dygtige medarbejdere. De har rejst verden tynd og vil gøre alt for at arrangere den rejse, der passer bedst til dig og din familie.
Margit Jensen

Margit kan skræddersy en rejse fra bunden og er klar til at udarbejde et tilbud på din unikke rejse.LÆS MERE

Pernille Heivert

Pernille Heivert elsker selv at rejse, og det skinner igennem, når hun skræddersyer eksotiske eventyr til fjerne hjørner af verden.LÆS MERE

Anton Kjærgaard

Anton er mere berejst end de fleste og kan hjælpe med at skræddersy en rejse til store dele af verden.LÆS MERE
Bestil tilbud