70120303
Åben:

REJSEKONSULENTYvonne Larsen

Yvonne Larsen

87 34 93 07    
ynl@marcopolo.dkMin tid i rejsebranchen begyndte i sommeren 1989. Det blev starten på en spændende tid med mange gode rejseoplevelser til følge. Min første lange rejse gik til Australien i 1992, og landet fascinerede mig meget. Så fulgte nogle år med kortere rejser, mens mine børn var helt små, men i 2005 skulle de have muligheden for også at opleve fantastiske Australien. Vi tog en længere tur, hvor vi blandt andet kørte i motorhome, som var en rigtig god ferieform for os. Et besøg på Kangaroo Island og hos O´Reillys i regnskoven ved Brisbane hører bestemt også til de højdepunkter, som vi stadig taler om i familien. Mine børn spørger ofte, hvornår vi skal tilbage til Australien.

Tre gange New Zealand
New Zealand er også et af mine favoritrejsemål – jeg har været så heldig at besøge dette naturskønne land tre gange – både på bil- og autocamperferie. Vi fik set hvaler, både fra fly og båd, oplevet et japansk bryllup ved Lake Tekapo (i mine øjne et af de smukkeste steder i New Zealand) og blandt meget andet siddet fast i en New Zealandsk trafikprop = mange får. Et af de helt store højdepunkter var den smukke sejltur i Milford Sound.

Krydstogt for hele familien
I 2007 prøvede vi en for os helt ny ferieform – Krydstogt – en overraskende og meget positiv oplevelse. Vi havde 12 dage og fik besøgt 7 øer i det Østlige Caribien, bl.a Tortola, hvor vi fik klappet og svømmet med delfiner – en rigtig sjov dag. Det blev en ferieform, som tiltalte os så meget, at vi i 2009 tog på krydstogt igen gennem det Vestlige Caribien

Strand, natur og storby i USA
I USA har jeg kørt i bil i solrige Florida samt omkring nationalparkerne i det vestlige USA og Californien. Jeg har oplevet New Yorks pulserende liv fra gaden samt toppen af Empire State Building – den konkurrerer med San Francisco om at blive min favoritstorby i USA.

Fantastisk natur i Canada
I 2011 besøgte jeg for første gang Canada. Jeg kørte i bil fra Vancouver gennem de Canadiske Rocky Mountains med fantastiske naturscenerier over til Calgary og var så heldig, at se massevis af spækhuggere ved Vancouver Island og bjørne i det fri.

Siden da har jeg besøgt Canada to gange. Den ene gang på luksusklasse med det fantastiske Rocky Mountaineer tog og den anden gang var jeg på en fantastisk juleferie i et smukt snedækket vinterlandskab.

Af andre rejsemål jeg har besøgt kan jeg bl.a nævne: Thailand, Malaysia, Singapore, Borneo, Cambodia, Mexico, Kenya, Ægypten.

Min første lange rejse gik til Australien i 1992. Naturen, friheden og dyrelivet er enestående, og ingen andre steder i verden finder man skilte som bebuder " no fuel for next 500 km.

Yvonne Larsen

SOCIAL MEDIAMine favoritrejser

Det vestlige USA i bil

Oplev det vestlige USA’s pulserende storbyer og storslåede nationalparker i egen bil. Kør-selv-turen fuldendes med indlagte eventyr som rafting på Colorado River og en helikopter transport i Grand Canyon.

22 dage fra 16.395

LÆS MERE

Canadas højdepunkter

Nyhed

Canadas højdepunkter

Udforsk Canadas bjerge, skærgård og dybe skove på denne rejse gennem det vestlige Canada i bil. Turen fra Calgary til Vancouver byder også på bjørnesafari, hvalsafari, fantastiske sejlture samt overnatning på et af Canadas ikoniske historiske hoteller.

22 dage fra 19.195 kr.

LÆS MERE

Det bedste af Australien

Den oplagte rejse for alle, der gerne vil opleve det bedste af Australien på én rejse. Se vandfald og dyreliv i Kakadu, udforsk Australiens røde hjerte ved Ayers Rock, og nyd stemningen i Utzons Operahus i Sydney, inden turen slutter med badeferie, regnskov og Great Barrier Reef i tropiske Queensland. I flyver rundt, så I har mest mulig tid til oplevelser.

22 dage fra 31.995 kr.

LÆS MERE

New Zealand i autocamper

Oplev de pragtfulde naturscenerier i det grønne og frodige New Zealand på en ferie i en autocamper. Landet er fyldt med gode campingpladser, der lader jer komme helt tæt på naturen.

23 dage fra 14.795 kr.

LÆS MERE

Florida for hele familien

Oplev solskinsstaten Florida på en rejse for både voksne og børn – bag rattet i jeres egen bil. I bor i privat poolvilla i Orlando og på firestjernede hoteller tæt på Key West, på Captiva Island ved Fort Myers og i Miami. Turen byder også på en unik og intim oplevelse med havets charmetrold, delfinen. Rejsen er ideel til familier, men også perfekt til det eventyrlystne par.

15 dage fra 13.195 kr.

LÆS MERE

New Zealands højdepunkter

Klassisk kør-selv tur fra nord til syd i bil med New Zealands højdepunkter. Overnatning gode steder, læg dertil en spændende pakke med ture og udflugter, så I ser og oplever lidt mere.

26 dage fra 36.700 kr.

LÆS MERE