Yvonne Larsen

Min tid i rejsebranchen begyndte i sommeren 1989. Det blev starten på en spændende tid med mange gode rejseoplevelser til følge. Min første lange rejse gik til Australien i 1992, og landet fascinerede mig meget. Så fulgte nogle år med kortere rejser, mens mine børn var helt små, men i 2005 skulle de have muligheden for også at opleve fantastiske Australien. Vi tog en længere tur, hvor vi blandt andet kørte i motorhome, som var en rigtig god ferieform for os. Et besøg på Kangaroo Island og hos O´Reillys i regnskoven ved Brisbane hører bestemt også til de højdepunkter, som vi stadig taler om i familien. Mine børn spørger ofte, hvornår vi skal tilbage til Australien.

Tre gange New Zealand
New Zealand er også et af mine favoritrejsemål – jeg har været så heldig at besøge dette naturskønne land tre gange – både på bil- og autocamperferie. Vi fik set hvaler, både fra fly og båd, oplevet et japansk bryllup ved Lake Tekapo (i mine øjne et af de smukkeste steder i New Zealand) og blandt meget andet siddet fast i en New Zealandsk trafikprop = mange får. Et af de helt store højdepunkter var den smukke sejltur i Milford Sound.

Krydstogt for hele familien
I 2007 prøvede vi en for os helt ny ferieform – Krydstogt – en overraskende og meget positiv oplevelse. Vi havde 12 dage og fik besøgt 7 øer i det Østlige Caribien, bl.a Tortola, hvor vi fik klappet og svømmet med delfiner – en rigtig sjov dag. Det blev en ferieform, som tiltalte os så meget, at vi i 2009 tog på krydstogt igen gennem det Vestlige Caribien

Strand, natur og storby i USA
I USA har jeg kørt i bil i solrige Florida samt omkring nationalparkerne i det vestlige USA og Californien. Jeg har oplevet New Yorks pulserende liv fra gaden samt toppen af Empire State Building – den konkurrerer med San Francisco om at blive min favoritstorby i USA.

Fantastisk natur i Canada
I 2011 besøgte jeg for første gang Canada. Jeg kørte i bil fra Vancouver gennem de Canadiske Rocky Mountains med fantastiske naturscenerier over til Calgary og var så heldig, at se massevis af spækhuggere ved Vancouver Island og bjørne i det fri.

Siden da har jeg besøgt Canada to gange. Den ene gang på luksusklasse med det fantastiske Rocky Mountaineer tog og den anden gang var jeg på en fantastisk juleferie i et smukt snedækket vinterlandskab.

Af andre rejsemål jeg har besøgt kan jeg bl.a nævne: Thailand, Malaysia, Singapore, Borneo, Cambodia, Mexico, Kenya, Ægypten.

Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel