70120303
Åben:

REJSEKONSULENTRajan Sakaria

Rajan Sakaria

70 12 03 03    
rasa@marcopolo.dkEfter et High School-ophold langt ude på landet i Australien i ’88 var interessen skabt for at have venner verden over og rejse ud og se det hele. Et par år efter tog Rajan Sakaria af sted med rygsækken gennem USA og Canada. Næste store tur blev til Svalbard, hvor han fik set sin første isbjørn. Stilheden i Arktis og den helt specielle atmosfære, der hersker oplevede han som meget fangende. Et par måneder senere blev rygsækken igen pakket og turen gik til Sydamerika, hvor passionen for Latinamerika startede. Specielt Brasilien imponerede med sin livsglade og varme befolkning.

Siden er det blevet til mange besynderlige rejser og oplevelser. Rajan var første dansker, der kom sejlende til Nordpolen i 2007, han har arbejdet på en isbryder hos vores samarbejdspartner Quark Expeditions med i alt 13 besøg på Antarktis, boet 3 måneder i Brasiliens største favela, Rocinha og desuden været udstationeret med de danske tropper i Afghanistan på ISAF Hold 11.

Passionen er størst for Latinamerika og polarområderne, men han er altid på udkig efter nye spændende destinationer og var for nylig i Kina og Myanmar.

Følg det du kan lide og tro på det, så kommer den store oplevelse af sig selv. Skulle den udeblive har du i det mindste haft fornøjelsen ved at prøve det.

Rajan Sakaria

SOCIAL MEDIAMine favoritrejser

Ekspedition til Nordpolen

Rejs i de legendariske opdagelsesrejsendes fodspor til Nordpolen med verdens kraftigste isbryder og plant dit eget flag på 90 grader nord. På vejen besøges også Franz Josef Land.

 

14 dage fra 220.500 kr.

LÆS MERE

Brasilien med Rio de Janeiro og tropeøen Ilha Grande

Fantastisk storby og fantastiske strande. Det får I på denne rejse til Brasilien, hvor Rio de Janeiro og paradiset Ilha Grande er i fokus. En skønnere kombination skal man lede længe efter.

10 dage fra 14.550 kr

LÆS MERE

Det bedste af Chile

Oplev Chile med Santiago, Atacama ørkenen med saltsletterne, de lyserøde flamingoer, El Tatio-gejseren, vulkaner, maleriske landsbyer, Torres del Paine og alt hvad der hører til det bedste af Chile.

14 dage fra 33.595 kr

LÆS MERE

Det andet Peru

Den perfekte rejse for jer, som ønsker at opleve de mindre kendte, men absolut ikke mindre spændende, egne af Peru. En spændende cocktail af bjerge, arkæologi, landsbyer og skønne strande.

15 dage fra 33.250 kr.

LÆS MERE

Krydstogt ved Galapagos

Oplev det bedste af Ecuador på denne rejse, der kombinerer natur og kultur på fastlandet med Galapagos-øernes fantastiske dyreliv.

11 dage fra 46.950 kr.

LÆS MERE

Krydstogt til Antarktis

Denne ekspedition byder på det bedste af  Antarktis. Pingviner, sæler og hvaler ledsager jer på rejsen langs den antarktiske kystlinje.

15 dage fra 65.295 kr.

LÆS MERE