Peter Schou

Konstant udlængsel har altid været en central del af Peters liv, og som 17-årig drog han ud på sit første store eventyr med rygsæk. Mange flere fulgte, og over de kommende år besøgte han blandt andet Australien, Guatemala, Honduras, El Salvador, Mexico og USA. Især turen til Latinamerika gjorde noget ved Peter, og han blev meget fascineret af områdets kultur og historie.

Lang erfaring fra rejsebranchen

Da rygsækken blev lagt på hylden, var rejselysten om mulig endnu stærkere end før. Så der var ingen tvivl om, at rejsebranchen var vejen frem. Så efter fem uger på guideskole i Andalusien fulgte ni måneder i Tunesien og fire måneder i Barcelona-området som guide. I Danmark har Peter siddet med salg af både charterrejser, skræddersyede rejser samt rejser med dansk rejseleder til hele verden.

Safari og natur i afrika

Han er naturligvis ikke holdt op med at rejse, og gennem de seneste 12 år har især Afrika fanget Peters interesse. Det er blevet til adskillige rejser i Kenya, Tanzania og hele det sydlige Afrika, så han er på hjemmebane, når han rådgiver om Afrikas mange muligheder.

Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel