70120303
Åben:

REJSEKONSULENTPeter Schou

Peter Schou

87349367    
psc@marcopolo.dkKonstant udlængsel har altid været en central del af Peters liv, og som 17-årig drog han ud på sit første store eventyr med rygsæk. Mange flere fulgte, og over de kommende år besøgte han blandt andet Australien, Guatemala, Honduras, El Salvador, Mexico og USA. Især turen til Latinamerika gjorde noget ved Peter, og han blev meget fascineret af områdets kultur og historie.

Lang erfaring fra rejsebranchen

Da rygsækken blev lagt på hylden, var rejselysten om mulig endnu stærkere end før. Så der var ingen tvivl om, at rejsebranchen var vejen frem. Så efter fem uger på guideskole i Andalusien fulgte ni måneder i Tunesien og fire måneder i Barcelona-området som guide. I Danmark har Peter siddet med salg af både charterrejser, skræddersyede rejser samt rejser med dansk rejseleder til hele verden.

Safari og natur i afrika

Han er naturligvis ikke holdt op med at rejse, og gennem de seneste 12 år har især Afrika fanget Peters interesse. Det er blevet til adskillige rejser i Kenya, Tanzania og hele det sydlige Afrika, så han er på hjemmebane, når han rådgiver om Afrikas mange muligheder.

SOCIAL MEDIAMine favoritrejser

Mexico, Guatemala og Belize

Oplev fantastiske ruinbyer, lækre tropestrande, farverige indianermarkeder og smukke kolonitidsbyer på denne rundrejse til Mexico, Guatemala og Belize.

17 dage fra 31.550 kr.

LÆS MERE

Afrika rundt i ypperlig luksus

Flyv Afrika rundt i et superluksuriøst jetfly og oplev kontinentets fantastiske variation af natur og kultur i ypperlig luksus. Fra Tanzanias savanne og Madagaskars lemurer til Namibias ørkenklitter, bjerggorillaer i Rwanda og Okavango-deltaet i Botswana. Undervejs besøger du også en række af Afrikas mest spændende storbyer, og rejsen ledes af eksperter fra National Geograpic, der øser ud af deres enorme viden.

19 dage fra 585.000 kr.

LÆS MERE

Den ultimative safari i Kruger

Denne ultimative safari i Kruger kombinerer tre ultraluksuriøse safarilodges i tre meget forskellige områder i og omkring den verdensberømte nationalpark.

11 dage fra 48.995 kr.

LÆS MERE

Vin og natur i Australien

Vin og natur går hånd i hånd på denne rejse til det sydlige Australien. Oplev Adelaide, Melbourne og Sydney, kør-selv-tur ad Great Ocean Road, safaritur til Gawler Range og det hele krydret med usædvanlige naturoplevelser og besøg i vindistrikter.

18 dage fra 39.790 kr.

LÆS MERE

USA med tog – Nationalparker og storbyer

Udforsk tre af USA’s smukkeste nationalparker kombineret med fantastiske oplevelser i storbyerne Denver, Salt Lake City og San Francisco

11 dage fra 21.595 kr.

LÆS MERE

Mexicos kulturelle hjerte

Læg de gængse turistruter i Mexico bag jer, og oplev en sand perlerække af storslåede ruinbyer, hyggelige kolonitidsbyer og ægte mexicansk kultur.

11 dage fra 21.450 kr.

LÆS MERE

Mexicos højdepunkter

På denne rundrejse opleves Mexicos mange højdepunkter. Imponerende ruiner, farverige markeder og traditionelle indianerlandsbyer. Slut af med strandferie ved Mexicos caribiske kyst.

16 dage fra 19.350 kr.

LÆS MERE