Pernille Heivert

Pernille Heivert drog afsted på sin første længere eventyrrejse uden for Europa i 2003. Rejsen gik til det smukke Cuba, hvor hun stiftede bekendtskab med den varme og gæstfrie lokalbefolkning. Hun fik også udfordret sin indre salsa-stjerne, og når benene skulle hvile, skete det over et glas rom og en cigar. Havanas unikke stemning, landets spændende historie samt de smukkeste kridhvide sandstrande gør, at Cuba kan besøges igen og igen.

Pernille havde nu fået smag for de eksotiske destinationer, så næste tur stod på en rundrejse i Sydafrika. Turen startede i Cape Town, og især den fantastiske udsigt fra Table Mountain, glemmer hun aldrig. De næste to uger førte hende langs Garden Route, der byder på fantastisk safari samt alt, hvad hjertet kan begære af mad og vin-oplevelser. Fra vingårdsbesøg i Vinlandet til de delikate østers i Knysna.

Asien har også talt til Pernilles hjerte med smukke strande, eksklusiv levestil og rendyrket afslapning. Her stod luksus i højsædet, og det skuffer aldrig. Men Østen byder også på alt, hvad hjertet kan begære af kultur, miljø og eksotiske oplevelser.

For Pernille er det luksuriøse oftest i højsædet – men meget gerne kombineret med fantastiske oplevelser. Derfor kan hun altid hjælpe med at planlægge lige netop jeres drømmerejse.

Mine favoritrejser

Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel