70120303
Åben:

REJSEKONSULENTPernille Heivert

Pernille Heivert

70 12 03 03    
phe@marcopolo.dkPernille Heivert drog afsted på sin første længere eventyrrejse uden for Europa i 2003. Rejsen gik til det smukke Cuba, hvor hun stiftede bekendtskab med den varme og gæstfrie lokalbefolkning. Hun fik også udfordret sin indre salsa-stjerne, og når benene skulle hvile, skete det over et glas rom og en cigar. Havanas unikke stemning, landets spændende historie samt de smukkeste kridhvide sandstrande gør, at Cuba kan besøges igen og igen.

Pernille havde nu fået smag for de eksotiske destinationer, så næste tur stod på en rundrejse i Sydafrika. Turen startede i Cape Town, og især den fantastiske udsigt fra Table Mountain, glemmer hun aldrig. De næste to uger førte hende langs Garden Route, der byder på fantastisk safari samt alt, hvad hjertet kan begære af mad og vin-oplevelser. Fra vingårdsbesøg i Vinlandet til de delikate østers i Knysna.

Asien har også talt til Pernilles hjerte med smukke strande, eksklusiv levestil og rendyrket afslapning. Her stod luksus i højsædet, og det skuffer aldrig. Men Østen byder også på alt, hvad hjertet kan begære af kultur, miljø og eksotiske oplevelser.

For Pernille er det luksuriøse oftest i højsædet – men meget gerne kombineret med fantastiske oplevelser. Derfor kan hun altid hjælpe med at planlægge lige netop jeres drømmerejse.

Verden er tilgængelig for os, hvorfor ikke udnytte det oftest muligt?

Pernille Heivert

SOCIAL MEDIAMine favoritrejser

Aleenta Hua Hin i egen pool villa

Lad jer forkæle med luksus i egen pool villa på Aleenta Hua Hin Resort & Spa. Hele 10 nætters afslapning i eksklusive omgivelser venter på denne rejse, hvor I også vil blive forkælet med massage for 2.

13 dage fra 12.995 kr.

LÆS MERE

Singapore og designerluksus på Bali

SUPERTILBUD

Singapore og designerluksus på Bali

Oplev to meget forskellige sider af Bali kombineret med Singapore på denne rejse til kulturbyen Ubud i Balis højland og den eksklusive strandby Seminyak. Begge steder bor I på Alila-resorts, der er kendt for deres lækre design- og livsstilshoteller, inden I slutter af med 2 nætter i pulserende Singapore.

13 dage fra 14.995 kr.

LÆS MERE

La bella Cuba

Oplev det bedste af Cuba på kort tid. Og oplev cubanernes Cuba. Rejsen går til øens største attraktioner og smukke gamle byer. En intens rejse ind i Cubas unikke sjæl.

9 dage fra 22.750 kr.

LÆS MERE