70120303
Åben:

REJSEKONSULENTMargit Jensen

Margit Jensen

70 12 03 03    
maje@marcopolo.dkI 1998 tog Margit sin første store rejse uden for Europa. Den gik til Rocky Mountains i Canada. Hun blev med det samme afhængig af at rejse med sin rygsæk, møde nye mennesker og opleve naturen, så hun måtte straks af sted igen. Denne gang blev det Australien. Hendes hjerte var tabt til landet og befolkningen ved første øjekast, og det er siden blevet til en del ture Down Under, hvor alt fra de pulserende storbyer som Sydney og Melbourne til outbackens vilde natur fascinerer Margit.

Efter hendes første store tur til Australien, syntes Danmark lidt småt, og vandrestøvlerne blev hurtigt utålmodige. Hun tog af sted igen. Gennem farvestrålende Nepal og Indien, videre til Østens mystik og Sydamerika. Ligeledes er New Zealand blevet besøgt flere gange. Både den klassiske tur på Nord- og Sydøen, men også mere utraditionelle ture med vandring på både Nordøen og Sydøen.

Også USA har fanget Margits interesse, og der nu ikke noget som en gang American Breakfast med blåbær-pandekager og sirup! Indtil videre har Hawaiis sol og New Englands varme efterårsfarver fået besøg af Margit. Det er også blevet til flere kør-selv ture gennem nationalparkerne i Californien, Nevada, Utah, New Mexico og Arizona. Men også den smukke kyst langs Oregon og Washington er fantastisk, samt Wyoming’s cowboy-stemning og Montanas åbne vidder. Alaska er blevet besøgt og beundret med alt, hvad der hører til en ægte vildmark. Og vi må jo ikke glemme Floridas strande og shopping i New York.

Margits seneste passion er det Sydlige Afrika, hvor hun har rejst med telt og firehjulstrukken bus gennem Namibia og Botswanas Okavango-delta. Hun har også udforsket Route 62, Cape Town og Vinlandet i Sydafrika samt kigget efter løver og elefanter i Amakhala.

Lysten til at rejse forsvinder nok aldrig – heldigvis!

Tænk at et sådan sted, outbacken, som ikke engang findes på noget kort, kan være så fantastisk. Afstanden, støvet, solen, de hvide gumtrees, stjernerne, ja selv fluerne. Jeg bliver lige betaget hver gang!

Margit Jensen

SOCIAL MEDIAMine favoritrejser

Florida for hele familien

Oplev solskinsstaten Florida på en rejse for både voksne og børn – bag rattet i jeres egen bil. I bor i privat poolvilla i Orlando og på firestjernede hoteller tæt på Key West, på Captiva Island ved Fort Myers og i Miami. Turen byder også på en unik og intim oplevelse med havets charmetrold, delfinen. Rejsen er ideel til familier, men også perfekt til det eventyrlystne par.

15 dage fra 13.195 kr.

LÆS MERE

Sommerferie i det nordlige Australien

Vores sommerhalvår er et godt rejsetidspunkt til det tropiske nord og derfor er en sommerferie i det nordlige Australien et sikkert hit. I skal på campingsafari i Kakadu, bo på resort i Cairns og på tur til Great Barrier Reef. Rejsen slutter med strandferie ved Port Douglas.

20 dage fra 29.895 kr.

LÆS MERE

Det bedste af Australien

Den oplagte rejse for alle, der gerne vil opleve det bedste af Australien på én rejse. Se vandfald og dyreliv i Kakadu, udforsk Australiens røde hjerte ved Ayers Rock, og nyd stemningen i Utzons Operahus i Sydney, inden turen slutter med badeferie, regnskov og Great Barrier Reef i tropiske Queensland. I flyver rundt, så I har mest mulig tid til oplevelser.

22 dage fra 31.995 kr.

LÆS MERE

Vandfald, safari og delta

Botswana byder på safari i verdensklasse og på denne rejse får I rig mulighed for at opleve Afrikas vilde dyr i landets største nationalpark Chobe og ikke mindst i verdens største indlandsdelta – det fantastiske Okavango Delta. Og naturligvis i kombination med de mægtige Victoria Vandfald i Zimbabwe.

11 dage fra 39.995 kr.

LÆS MERE

Det bedste af New Zealand

Aktiv kør-selv tur i bil til Nord- og Sydøen med overnatning nogle goder steder. Inkluderer guidet vandretur i Tongariro, 3 dages guidet tur i Abel Tasman og 2 dages sejltur i Fiordlands.

25 dage fra 39.600 kr.

LÆS MERE

Malariafri safari og maleriske Cape Town

Fra Malariafri safari med overnatning i luksussafaritelte i det private Amakhala Game Reserve til maleriske Cape Town. Dette er den perfekte rejse for dem, som vil opleve safari og Cape Town uden at køre selv.

11 dage fra 19.395 kr.

LÆS MERE

New Zealand i autocamper

Oplev de pragtfulde naturscenerier i det grønne og frodige New Zealand på en ferie i en autocamper. Landet er fyldt med gode campingpladser, der lader jer komme helt tæt på naturen.

23 dage fra 14.795 kr.

LÆS MERE

Hawaii - Stillehavets perler

Bo på fire stjernede hoteller og oplev tre betagende paradis-øer, Kauai, Oahu og Hawaii Island, hvor I kan kombinere afslapning ved vandet med store natureventyr såsom hvaler, skildpadder, regnskov og vulkaner. Dertil lægges store kultur oplevelser blandt Hawaiis lokalbefolkning.

14 dage fra 14.395 kr.

LÆS MERE

Namibia - Ultimativ Fly-In Safari

På denne rejse oplever I det bedste af Namibia kombineret med ophold på en række af landets bedste luksusresort, der alle byder på fantastisk service og superb beliggenhed midt i den vilde natur. Rejserne fra sted til sted foregår med fly til små airstrips, så I ikke spilder tiden med lange køreture. I stedet kan I bruge tiden på at nyde Namibias rige dyreliv og rå, tidløse landskaber.

13 dage fra 61.995 kr.

LÆS MERE