Margit Jensen

I 1998 tog Margit sin første store rejse uden for Europa. Den gik til Rocky Mountains i Canada. Hun blev med det samme afhængig af at rejse med sin rygsæk, møde nye mennesker og opleve naturen, så hun måtte straks af sted igen. Denne gang blev det Australien. Hendes hjerte var tabt til landet og befolkningen ved første øjekast, og det er siden blevet til en del ture Down Under, hvor alt fra de pulserende storbyer som Sydney og Melbourne til outbackens vilde natur fascinerer Margit.

Efter hendes første store tur til Australien, syntes Danmark lidt småt, og vandrestøvlerne blev hurtigt utålmodige. Hun tog af sted igen. Gennem farvestrålende Nepal og Indien, videre til Østens mystik og Sydamerika. Ligeledes er New Zealand blevet besøgt flere gange. Både den klassiske tur på Nord- og Sydøen, men også mere utraditionelle ture med vandring på både Nordøen og Sydøen.

Også USA har fanget Margits interesse, og der nu ikke noget som en gang American Breakfast med blåbær-pandekager og sirup! Indtil videre har Hawaiis sol og New Englands varme efterårsfarver fået besøg af Margit. Det er også blevet til flere kør-selv ture gennem nationalparkerne i Californien, Nevada, Utah, New Mexico og Arizona. Men også den smukke kyst langs Oregon og Washington er fantastisk, samt Wyoming’s cowboy-stemning og Montanas åbne vidder. Alaska er blevet besøgt og beundret med alt, hvad der hører til en ægte vildmark. Og vi må jo ikke glemme Floridas strande og shopping i New York.

Margits seneste passion er det Sydlige Afrika, hvor hun har rejst med telt og firehjulstrukken bus gennem Namibia og Botswanas Okavango-delta. Hun har også udforsket Route 62, Cape Town og Vinlandet i Sydafrika samt kigget efter løver og elefanter i Amakhala.

Lysten til at rejse forsvinder nok aldrig – heldigvis!

Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel