70120303
Åben:

REJSEKONSULENTKarin Rasmussen

Karin Rasmussen

87349368    
kra@marcopolo.dkSiden Karin første gang satte sine ben i Latinamerika, har hendes hjerte brændt for Syd- og Mellemamerika. Så meget, at hun valgte at bosætte sig i Ecuador i seks år som leder af et hotel. Det gav hende en særlig indsigt i Ecuadors kultur, samt mulighed for at rejse landet tyndt. Derfor kender hun Ecuador og Galapagos ud og ind, og hun fortæller gerne om de ’hemmelige steder’, ikke mange rejsende finder vej til.

Forelsket i Sydamerika

Også resten af Latinamerika har fanget Karins interesse, og det er blevet til adskillige rejser til Costa Rica, Panama, Mexico, Cuba, Peru og Brasilien. Men Latinamerika kalder stadig, og senest gik turen til Guatemala og El Salvador. De fleste rejser har haft fokus på natur og vandring. Men Karin nyder også at dykke ned i den lokale kultur – og så gør det bestemt ikke noget, hvis der venter et hyggeligt boutique hotel med lokal charme og god service for enden af vejen.

SOCIAL MEDIAMine favoritrejser

Krydstogt ved Galapagos

Oplev det bedste af Ecuador på denne rejse, der kombinerer natur og kultur på fastlandet med Galapagos-øernes fantastiske dyreliv.

11 dage fra 46.950 kr.

LÆS MERE

Ecuador - Andes og Amazonas

Tag med på en spændende rundrejse i Ecuador. Oplev regnskov, vulkaner, indianermarked og meget mere, imens I bor på hyggelige pousadaer og historiske haciendaer.

10 dage fra 24.550 kr.

LÆS MERE

Ecuadors højdepunkter

Start i verdens næsthøjest beliggende hovedstad Quito. Rejs videre til Ecuadors højeste vulkan, tag på togtur i bjergene til Djævlens Næse, og besøg inkaruiner. Afslut i Amazonjunglen og med byen Otavalo.

16 dage fra 38.950 kr.

LÆS MERE

Det bedste af Peru

I oplever på denne rejse det bedste af Peru med Lima, Islas Ballestras, Colca Canyon og Titicaca-søen. For ikke at glemme Cuzco, Machu Picchu og Amazonjunglen.

21 dage fra 42.350 kr.

LÆS MERE

Luksus i Peru – på sporet af inkaerne

Nyhed

Luksus i Peru – på sporet af inkaerne

Oplev historiske Lima, stemningen i inkaernes gamle hovedstad Cuzco og solopgangen over Machu Picchu. Alt sammen på absolut luksusklasse. Undervejs bor du på fantastiske hoteller, du udforsker landet med privat guide og chauffør, og du kører med et af Sydamerikas bedste legendariske luskustog.

8 dage fra 38.995 kr.

LÆS MERE

Det bedste af Sydamerika

Oplev det bedste af Sydamerika på denne rejse til Peru, Argentina og Brasilien. Inka-ruinen Machu Picchu, Iguazu-vandfaldet, charmerende Buenos Aires og livsglade Rio er blot nogle få af rejsens mange højdepunkter.

16 dage fra 36.995 kr.

LÆS MERE

Brasilien med Rio de Janeiro og tropeøen Ilha Grande

Fantastisk storby og fantastiske strande. Det får I på denne rejse til Brasilien, hvor Rio de Janeiro og paradiset Ilha Grande er i fokus. En skønnere kombination skal man lede længe efter.

10 dage fra 14.550 kr

LÆS MERE

Chile og Argentina - vin og vandfald

Denne rejse til Chile og Argentina begynder i prægtige Chile. Herfra tager den jer over Andesbjergene til vindistrikterne og skønne Buenos Aires. I runder oplevelserne af med det enorme vandfald Foz do Igauzú.

13 dage fra 31.995 kr.

LÆS MERE