70120303
Åben:

REJSEKONSULENTBettina Toldbod

Bettina Toldbod

87349450    
bto@marcopolo.dkBettina har været i rejsebranchen siden 1993. Hun har med andre ord stor erfaring og passion for sine rejser, som du kan trække på som kunde hos Betina. Hun er ekspert i at finde de små, ukendte steder, og hun kan sammensætte selv de mest komplekse rejser i store dele af verden.

Asiens forskelligeheder

Bettinas rejsefaring spænder vidt. Hun elsker alt fra barfodsferie til opdagelsesrejser, og gerne både til lands og til vands. Hun har sejlet jorden rundt på cruise, og besøgt en lang række lande i Asien. Fra hektiske Indien til farverige Vietnam. Og fra Burmas pagoder til Singapores højhuse. Også Indonesien, Malaysia, Borneo og Kina er blevet besøgt. Det samme er de vidunderlige tropestrande i Thailand samt Seychellerne og Maldiverne. Så går rejsen mod øst, er du i de bedste hænder hos Bettina.

SOCIAL MEDIAMine favoritrejser

Vietnam for hele familien

Rejser til Vietnam er perfekt til familieferier. Vietnameserne elsker børn, og landet har masser af eksotiske oplevelser for både børn og voksne. På denne rejse venter bl.a. cykeltur i Hanoi, homestay i Ky Son og badeferie i Hoi An.

15 dage fra 20.695 kr.

LÆS MERE

Nordindiens højdepunkter

Oplev Nordindiens højdepunkter. Fra hektiske Delhi til smukke Taj Mahal og fra eventyrlige Jaipur til pilgrimsbyerne Varanasi og Sarnath. Undervejs bor du på gode førsteklasses hoteller, og rejsen foregår med privatchauffør og private guider. Så det eneste du skal gøre, er at læne dig tilbage og suge indtrykkene til dig.

10 dage fra 16.595 kr.

LÆS MERE

Kinas højdepunkter og ukendte skatte

Oplev en perlerække af Kinas højdepunkter og ukendte skatte. Fra Den Forbudte By, Terrakotta-hæren i Xian og Sydkinas smukke kalkstensbjerge til de fantastiske huletempler ved Datong og den ualmindelig velbevarede historiske by Pingyao.

15 dage fra 30.950 kr.

LÆS MERE

Borneo badeferie og Singapore

Kampagne

Borneo badeferie og Singapore

Nyd shopping og gastronomi i verdensklasse i Singapore, og lad dig forkæle i eksotiske omgivelser i egen villa på en lille ø ud for Borneo.

13 dage fra 14.995 kr.

LÆS MERE

Den ultimative safari i Indien

Tigere, leoparder, løver, næsehorn, elefanter, delfiner, påfugle og læbebjørne. Det er blot nogle få af de dyr, du kan opleve på denne store safari-rejse i Indien. Undervejs bor du på luksuriøse safarilodges, bliver kørt med privatchauffør og har hele seks indenrigsflyvninger, så du får mest mulig tid til at nyde naturen.

20 dage fra 69.995 kr.

LÆS MERE

Borneos regnskove og tropeøer

Borneos frodige regnskove og paradisiske tropøer venter på dette ultimative eventyr til Sabah. Fra Kota Kinabalu går turen til afsidesliggende Sandakan, og videre ind i regnskoven ved Sukau, der er særdeles rig på dyreliv. Fra Sukau venter endnu et jungleeventyr i Borneos ældste regnskov, Danum Valley inden rejsen afsluttes med en luksuriøs badeferie på tropeøen Gaya Island.

16 dage fra 27.495 kr.

LÆS MERE

Boutique luksus på Akyra Beach Club Phuket

Lige ned til den uspolerede Natai Beach finder du boutique hotellet Akyra Beach Club Phuket. Uanset om du søger en romantisk ferie for to, en tur til paradis med vennerne eller en afslappende ferie væk fra hverdagens strabadser, er akyra Beach Club det perfekte valg!

13 dage fra 11.695 kr.

LÆS MERE

Det ukendte Burma

Nyhed

Det ukendte Burma

Oplev det ukendte Burma på denne rejse, der tager dig til afsidesliggende minoritetsgrupper i Loikaw, ruinbyen Mrauk U og Yangons baggyder, inden rejsen slutter med badeferie på en tropeø i Myeik-øgruppen. Perfekt for eventyrer og andengangsrejsende i Burma.

16 dage fra 29.995 kr.

LÆS MERE

Forkælelse og oplevelser i det sydlige Vietnam

Nyt program

Forkælelse og oplevelser i det sydlige Vietnam

Vietnam med oplevelser og forkælelse for alle sanser. Vi har kombineret tre af vores Sydvietnamesiske favoritter til små to ugers oplevelser og forkælelse. Gennemført luksus til menneskelige priser.

12 dage fra 19.295 kr.

LÆS MERE