70 12 03 03
Åben:

REJSEKONSULENTAnton Kjærgaard

Anton Kjærgaard

70 12 03 03    
ankj@marcopolo.dkAnton Kjærgaard tog på sit første store eventyr til Sydamerika, hvor han udforskede kontinentets smukke alsidighed. Rejsens højdepunkter spænder fra Iguazu vandfaldenes majestætiske fremtoning, til den perfekte 500g bøf i Argentina og mødet Brasiliens sprudlende gæstfrihed. Siden det første eventyr, har Anton rejst meget i USA, været på roadtrip i det vestlige Canadas storslåede bjerge og spist sig alt for mæt i dugfriske Ananas i Costa Rica.

Størstedelen af rejseaktiviteten har han dog lagt i Asien, hvor Anton har fordybet sig i kontinentets fantastiske kulturer, omgærdet af mystik, respekt og en smittende kærlighed til livet. Fra Himmalayas tinder i vest, den Kinesiske Mur i nord, Balis fortryllende templer og rismarker i syd og de mange bounty-strande i øst, vil Asien altid have en speciel plads i Antons hjerte (og mave) – han vender helt sikkert tilbage i jagten på sit eget Shangri-La.

Anton startede i rejsebranchen i 2006, hvilket gav ham mulighed for at gøre sin store passion til sit levebrød. Han brænder for at for at finde netop de oplevelser, som gør en rejse noget helt specielt for den der begiver sig ud på den. Det kan være det skønne lille boutique hotel for enden af alfavej, anbefalingen om det charmerende spisested med byens bedste måltid, eller den hemmelige bugt med ro i skyggen og plads i solen.

Et naturligt talent for at organisere den perfekte rejse fra start til slut, kombineret med sin enorme viden og passion for rejselivet, gør Anton til en superb samarbejdspartner når du/I skal ud på Jeres drømmerejse, så tøv ikke med at kontakte Anton Kjærgaard, hvis du går med rejseplaner.

Not all those who wander are lost.

Anton Kjærgaard

SOCIAL MEDIAMine favoritrejser

Forkælelse på Veranda Resorts

Tag på en dejlig forkælelserejse til de lækre Veranda Resorts i Chiang Mai og Cha Am – langt væk fra hverdagen! En skøn kombination af landlig idyl og afslapning i tropiske omgivelser.

14 dage fra 16.595 kr.

LÆS MERE

Overland fra Java til luksuriøs idyl på Bali

Tag på en rejse fra det centrale Java via imponerende templer og majestætiske vulkaner til luksuriøs idyl på skønne Bali.

16 dage fra 24.995 kr.

LÆS MERE

Oplevelsesrejse til Sydthailand

Her venter jer de bedste oplevelser i Andamanhavet fra Krabi, Phi Phi og Phuket på krydstogt i traditionelt sejlskib og afslutning hos elefanterne dybt inde Khao Soks jungle.

15 dage fra 24.895 kr.

LÆS MERE

Eventyrlige Borneo

I vandrer i Borneos mangroveskov, snorkler på koralrev og oplever kæmpe havskildpadder. Ser orangutanger i fri natur og sejler ind i en af verdens ældste regnskove på denne rejse til Sabah på Borneo.

13 dage fra 20.995 kr.

LÆS MERE

Forkælelsesrejse til Sanur og Lovina

Ren forkælelse med spa, wellness og romantiske middage på Bali fra det stemningsfulde og charmerende Pavilions Bali i Sanur til det lækre Damai Lovina.

14 dage fra 16.995 kr.

LÆS MERE

Bestil tilbud