Oplev Ayers Rock / Uluru

Har I begrænset tid, men vil gerne opleve Ayers Rock / Uluru er dette et perfekt forslag til jer.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Dagsprogram

Efter ankomst til Ayers Rock og transport fra lufthavnen indlogeres I på Sails in the Desert i Yulara. Her har I to overnatninger. Hotellet er et førsteklasses hotel i Ayers Rock Resort, som ligger 15 min kørsel fra Ayers Rock og 6 km fra lufthavnen.

Om eftermiddagen venter der en helt særlig oplevelse, når I på Harley Davidson bliver hentet på hotellet og kørt til Kata Tjuta/The Olgas. Her er der tid til en kort vandretur mellem de betagende, røde, runde kupler, inden solnedgangen nydes med et glas champagne. Alt det nødvendige udstyr til motorcykelturen er naturligvis inkluderet – I kan godt glæde jer!

I dag er det tidligt op før solopgang og af sted for at se solen stå op over Uluru. I bliver hentet på hotellet, før solen står op og kører med guiden til et af de bedste steder at opleve solopgangen over Uluru. Guiden vil også fortælle om de særlige historier der knytter sig til området. Efter morgenmaden besøger I Mutijulu Waterhole og kører en tur rundt om basen ved Uluru.

Eftermiddagen er til fri rådighed – måske til en lur? Om aftenen bliver I igen hentet og kørt ud i outbacken til en helt fantastisk oplevelse: Sound of Silence, der er middag indtaget under stjernerne. Der er afgang fra hotellet inden solnedgang. Som solen går ned bag Kata Tjuta, bliver der tændt op under grillen. Efter desserten slukkes al lys, og der er god tid til at nyde outbackens betagende stilhed og spotte efter Sydkorset sammen med astronomen, som udpeger de forskellige stjerneformationer på den sydlige halvkugles nattehimmel.

Efter udtjekning er der afrejse fra hotellet.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Uluru-Kata Tjuta National Park (Ayers Rock)

Vi kender de skønneste steder i Uluru-Kata Tjuta National Park (Ayers Rock) og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 2 nætter på Sails in the Desert, Ayers Rock
  • Transport fra Ayers Rock lufthavn til Voyages Ayers Rock Resort t/r
  • Morgentur til Uluru med solopgang, inkl. morgenmad
  • Eftermiddags motorcykeltur til Kata Tjuta inkl. et glas champagne
  • Middag i solnedgangen “Sound of Silence”, inkl. Vin, øl og ikke-alkoholiske drikke, kanapéer, gourmet BBQ buffet og dessert

 

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Rejseforedrag om Australien

Kom til rejseforedrag om Australien og hør om landets mange muligheder. I løbet af aftenen besøges både kendte seværdigheder samt nogle af Australiens mange ukendte perler, som de færreste rejsende finder vej til. Du få også en mængde praktisk information samt en masse inspiration og rejselyst.

Se rejseforedrag

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel