Velkommen til Kuching

Kuching er Sarawaks hovedstad og Malaysias syvende største by. På trods af sin størrelse er byen meget charmerende. Den ligger smukt ned til floden, og langs flodpromenaden hersker der altid liv og leben. Atmosfæren er afslappet, og shoppingsmulighederne er gode. Navnet Kuching betyder »kat« på malaysisk, og flere steder rundt om i byen ser man statuer af katte.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Ved ankomsten til Kuching, bliver I mødt af en chauffør, som kører jer direkte til jeres hotel – Majestic Riverside Hotel – hvor I tilbringer de næste to nætter. Hotellet ligger meget centralt midt i byens business- og shopping-distrikt lige ned til Sarawak-floden. Ved ankomsten er resten af dagen til fri disposition. Gå på opdagelse i byen Chinatown, eller shop efter souvenirs i de mange små butikker. I centrum ligger en del hyggelige forretningsgader med velholdte huse fra den engelske kolonitid. I er naturligvis også velkommen til blot at slappe af ved hotellets swimmingpool eller hænge ud med de lokale langs flodpromenadens mange små cafeer og hyggelige madboder.

Straks efter morgenmaden skal I på byrundtur i Kuching, “kattenes by”, som er utrolig hyggelig og charmerende. Byen blev grundlagt af Sir James Brooke, den første hvide Rajah af Sarawak. Mange af de gamle bygninger i centrum af Kuching stammer fra de farverige dage under Brooks styre. Med sine ca. 500.000 indbyggere af mange forskellige etniske grupper, er gadebilledet aldrig kedeligt. Der er altid liv og masser af farverige mennesker. Overalt finder I smukke, gamle kinesiske templer og livlige markeder. I basaren og i boder på gader og stræder findes et stort udbud af vævede tæpper, træfigurer og fletkurve i alle former og farver. Omkring flodbredden har et stort restaureringsarbejde givet nyt liv til restauranter og caféer på den 900 m lange esplanade, der indbyder til en gåtur og et hvil på en af de opstillede bænke. Der bliver også tid til at udforske det glimrende Sarawak Museum, der rummer en imponerende etnografisk samling.
Eftermiddagen er til fri disposition. Fra hotellet er der ikke langt til Tua Pek Kong Tempel, Fort Margherita og den charmerende basar. Der en skøn udsigt til Sarawak-floden, byen og små malaysiske landsbyer. Med udsigt til det travle og farvestrålende liv på floden kan man sagtens forfalde til at bruge et par timer på en kaffebar ved floden eller godt tilbagelænet i vindueskarmen på værelset. Størrelsen og centreringen af byen gør det muligt at opleve Kuching til fods. Og kun til fods og til vands får I hele atmosfæren med. Glæd jer til den gæstfrie og imødekommende befolkning.

Malaysia - Borneo - Sarawak - Kuching

Efter morgenmaden forlader I hotellet i Kuching på vej mod nye oplevelser.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Malaysia

Vi kender de skønneste steder i Malaysia og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Privat transport fra Kuching Lufthavn til hotel t/r
  • 2 nætter på Majestic Riverside Hotel inkl. morgenmad
  • Privat byrundtur i Kuching med engelsktalende guide

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforedrag om Borneo

Drømmer du om at opleve Borneos rige natur, spændende kulturer og fantastiske dyreliv? Så kom til foredrag og hør om de mange muligheder på verdens 3. største ø. I løbet af aftenen får du også svar på en masse praktiske spørgsmål om at rejse på Borneo.

Læs mere

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel