Krydstogt og delfiner i mangrovesumpen

Oplev et krydstogt og delfiner på denne udflugt, hvor I kommer til Salaks flodmunding og Kuching Wetlands National Park. Her vil der være chance for at opleve den sjældne Irrawaddy-delfin og sejle gennem mangroveskoven, hvor det rige dyreliv boltrer sig mellem træerne.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Dagsprogram

Fra Kuching kører I den korte tur til Damai. Her venter båden, der sejler jer til Salaks flodmunding. I dette område er der chance for at se den sjældne Irrawaddy-delfin. Båden fortsætter op ad Salak-floden til Kuching Wetlands National Park, hvor dyndspringere og blå krabber kommer til syne på bredden. Selv små krokodiller ses langs flodbredden. Den farverige isfugl kan ses mellem lianerne i den tætte mangrove. Er I heldige, ses en makakabe eller næseabe på jagt efter mad. I sejler forbi en traditionel fiskerlandsby bygget på pæle langs floden. Båden lægger til i Kampong Samariang Batu, hvor en chauffør kører jer tilbage til hotellet i Kuching.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Malaysia

Vi kender de skønneste steder i Malaysia og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport fra/til hotel i Kuching
  • Sejltur ifølge program

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Rejseforedrag om Borneo

Drømmer du om at opleve Borneos rige natur, spændende kulturer og fantastiske dyreliv? Så kom til foredrag og hør om de mange muligheder på verdens 3. største ø. I løbet af aftenen får du også svar på en masse praktiske spørgsmål om at rejse på Borneo.

Læs mere

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel