Badeferie på Tioman Island

Med sit turkisblå vand, jungleklædte bjerge og fine, hvide sandstrande er Tioman Island som taget ud af en dagdrøm. Øen langs Malaysias østkyst, og er endda let at komme til fra Singapore. Så det er oplagt at kombinere storbyferie i Singapore med badeferie på Tioman Island.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Singapore går turen til Tioman Island med bil og færge. Vel fremme indlogeres du på Berjaya Tioman Resort, der ligger flot ned til stranden på Tiomans vestkyst. Resortet består af en række toetagers bygninger i mørkt træ spredt ud over et stort, grønt område. Bygninger er designet i tråd med Malaysias traditionelle arkitektur og byder på komfortable værelser med faciliteter såsom aircondition, flotte badeværelser, hårtørrer samt kaffefaciliteter. Blandt hotellets øvrige faciliteter kan nævnes et imponerende poolområde med flere swimmingpools, fitnesscenter samt en 18-huls golfbane. Du kan også spille tennis, bordtennis, beach volley eller basketball, eller lade receptionen arrangerer spændende udflugter på Tioman Island og naboøerne. Også når sulten melder sig, at du i de bedste hænder. På resortets to restauranter serveres eksotiske retter fra det malaysiske og thailandske køkken side om side med internationale favoritter, mens bartenderne i resortets pool bar og beach bar står klar med iskolde forfriskninger.

Malaysia - Tioman Island

Dagene er frie til at slappe af i de skønne omgivelser. Nyd solen på stranden, eller find et godt sted i palmernes skygge og slap af med en kølig drink ved det store, flotte poolområde. Har du lyst til at være aktiv, er der også mulighed for det. Havet omkring Tioman Island er blandt de bedste steder i Malaysia at snorkle og dykke. Resortet har sit eget PADI-dykkercenter, så der rig mulighed for at komme tæt på farvestrålende koraler og stimer af fisk i alle regnbuens farver. Hvis du ikke har prøvet at snorkle eller dykke før, er det lune, klare vand omkring Tioman et godt sted at starte. Du kan også sejle til nærliggende tropeøer og opleve de smukke kyster i kajak eller i båd med glasbund. Eller snør vandreskoene og udforsk regnskovens mangfoldighed af planter og dyr på gåture. Mellem træerne gemmer sig smukke vandfald, og i de små landsbyer langs kysten byder lokale restauranter på grillet fisk og andre lækkerier.

Du kan også vælge ophold på Japamala Resort, der ligger på skråningerne af et lille jungleklædt bjerg helt ned til en hvid sandstrand. Resortet består af store, trævillaer på pæle, der er placeret rundt om i det vilde, utæmmede landskab. Nogle ligger lidt tilbagetrukne omgivet af regnskov, mens andre ligger på klipperne med en forrygende udsigt over havet. Nogle er sågar bygget højt oppe mellem trætoppende. Men selvom resortet har en grad af tropeeventyr over sig, kommer du ikke til at mangle noget. Værelserne byder på moderne faciliteter såsom aircondition, TV, kaffefaciliteter, fuld minibar og flotte badeværelser. Men den største attraktion er og bliver beliggenhed omgivet af naturen, og den får du det fulde udbytte af på din private balkon eller terrasse. Nogle villaer har endda udendørs badekar, jacuzzi eller plungepool på terrassen, så du kan sidde uforstyrret i badet og lytte til fuglekvidderet i regnskoven omkring dig. Japamala Resort er ikke oplagt, hvis du ønsker masser af liv, restauranter og butikker omkring dig. Men drømmer du om at slippe væk fra det hele på en vidunderlig tropeø, bliver det ikke meget bedre end dette.
Her kan du nyde de skønne omgivelser. Nyd solen på standen, eller slap af på din private terrasse. Poolområdet er også imponerende, og udsigten over øen og havet bliver ikke meget bedre end fra den store pavillon på pæle ude i havet, der er forbundet med stranden via en lang gangbro. Også under havet venter store oplevelser. Med sine farvestrålende koraler og fiskeskiber er havet omkring Tioman Island blandt de bedste steder i Malaysia at snorkle og dykke. Du kan også udforske junglestierne omkring resortet eller besøge nogle af øens små landsbyer, hvor lokale restauranter frister med alt godt fra havet. Mulighederne er mange, og hvordan du vælger at bruge dagene er helt op til dig.

Malaysia - Tioman Island

Nyd den sidste morgen i troperne, inden turen går med færge og bil tilbage til Singapore Lufthavn, hvor hjemrejsen begynder.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Malaysia

Vi kender de skønneste steder i Malaysia og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Privat transport fra hotel i Singapore til Mersing Jetty
  • Færgesejlads til Tioman Island tur/retur
  • 3 nætter på i superior chalet på Berjaya Tioman inkl. morgenmad
    eller
  • 3 nætter i Sea Cliff Chalet på Japamala Resort inkl. morgenmad
  • Privat transport fra Mersing Jetty til Singapore Lufthavn

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
10 jan 2017 - 31 mar 2018
5.295 kr.
Berjaya Tioman
10 jan 2017 - 31 mar 2018
8.995 kr.
Japamala Resort
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforedrag om Borneo

Drømmer du om at opleve Borneos rige natur, spændende kulturer og fantastiske dyreliv? Så kom til foredrag og hør om de mange muligheder på verdens 3. største ø. I løbet af aftenen får du også svar på en masse praktiske spørgsmål om at rejse på Borneo.

Læs mere

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel