2 dage på Kangaroo Island med guide

2 dages luksus-eventyr på Kangaroo island venter dig, når du sammen med en dygtig guide udforsker denne smukke ø i firehjulstrækker. Du oplever både fantastisk natur og møder kænguruer, koalaer og søløver undervejs. Turens første dag tager dig til blandt andet til Little Sahara og Parndana Wildlife Park. Du overnatter på en lækker lodge, hvor du kan lade op til flere store oplevelser på dag to. Glæd dig blandt andet til at opleve Admiral Arch og de særprægede Remarkable Rocks, inden turen går tilbage til Adelaide.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Du bliver hentet på dit hotel og kørt til Adelaide lufthavn, hvorfra du flyver direkte til Kingscote på Kangaroo Island. Her bliver du mødt af din guide for de kommende to dage, hvor du skal opleve Kangaroo Island i firehjulstrækker.

Oplevelserne starter med det samme, når turen går fra lufthavnen til Seal Bay Conservation Park, hvor du bliver klogere på, hvordan de australske søløver klarer livet i de barske vande omkring Kangaroo Island. Der bliver også mulighed for at gå en tur mellem de store dyr og deres unger, der slænger sig i stort antal på stranden. Turen går videre mod syd, hvor der venter en kortere gåtur gennem vegetationen til Kangaroo Islands Little Sahara – et imponerende ørken-lignende landskab. Her kan du boltre dig i det bløde sand og nyde nogle spektakulære udsigter fra toppen af en sandklit.

Næste stop er Parndana Wildlife Park, som startede som et hjem for sårede, syge eller forladte dyr. Her kan du nyde synet af farverige australske fugle, ae en koala og fodre en kænguru. Efter en række spændende oplevelser er det blevet tid til en lækker gourmet-picnic med vin og øl fra South Australia naturligvis. Efter frokost kan du slentre en tur langs strandene Snellings og Stokes Bay eller, hvis vejret tillader det, tage en dukkert i det klare vand. Sidste stop for i dag er Lathami Conservation park, hvor flere spændende dyreoplevelser venter, inden turen går til din lodge for natten.

Australien - Kangaroo Island - Seals at Seal Bay Kangaroo Island South Australia

Rocky River er dagens første stop, og her møder du endnu flere af Kangaroo Islands mange dyr. Herfra går turen til Admiral Arch, hvor en koloni af pelssæler holder til, og Remarkable Rocks forunderlige stenformationer. Det er blevet tid til frokost, som i dag er en lækker barbecue med dertilhørende øl fra South Australia og vin fra Kangaroo Island. Efter frokost følger du guiden ad Koala Avenue, hvor du skal holde et vågent øje efter de små grå dyr, som ofte holder til i træerne.  Videre går det til Grassdale, som er en del af Kelly Hill Conservation Park. Her holder store flokke kænguruer som regel til, og papegøjer skræpper over hovedet på dig. Sidste stop på din tur er Vivonne Bay med sit turkisblå vand og Point Ellen, hvor du kan kigge efter skaller og med lidt held spotte en pingvin blandt klipperne. Turen har taget sin afslutning, og du flyver tilbage til Adelaide.

Australien - Kangaroo Island - Remarkable Rocks

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Kangaroo Island

Vi kender de skønneste steder i Kangaroo Island og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Guidet 2-dages tur til Kangaroo Island
  • Transport fra/til hotel i Adelaide
  • Fly fra Adelaide til Kangaroo Island t/r
  • Alle transfers på Kangaroo Island
  • Lille gruppe (2-6 personer)
  • 1 x morgenmad, 2 x frokost og 1 x middag
  • Boutique overnatning på Kangaroo Island

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Brug for rådgivning? Få et tilbud på din unikke rejse

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel