Afslapning i Bay of Islands

Fra Auckland kører I til afslapning i Bay of Islands, der er berømt for sine fantastiske sandstrande, krystalklare vand og hyggelige kystbyer. Her venter 3 dages badeferie ved smukke strande.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Dagsprogram

I starter morgenen med at hente lejebilen. Herefter går turen nordpå mod Bay of Islands, et område med subtropisk klima, lange sandstrande og fiskerestauranter på stribe. Fra Auckland til Bay of Islands er der 260 km. I skal de kommende tre nætter bo på Copthorne Hotel and Resort Bay of Islands. Her er dejligt grønt og fredeligt, og der er smuk udsigt over bugten over mod Russell.
Hotellet ligger lidt udenfor byen med Waitangi Treaty Ground som eneste nabo. Det var her, maorierne og de hvide immigranter underskrev den aftale, som danner grundlag for staten New Zealand og er baggrunden for, at New Zealand den dag i dag er medlem af det britiske Commonwealth.

Dagen er afsat til at se nærmere på området, der byder på et væld af aktiviteter. Her kan I dykke, snorkle, svømme med delfiner eller bare slappe af og nyde vandet, naturen og solen. Bay of Islands er det varmeste område i New Zealand – her er aldrig vinter. Hele området er en stor bugt med en masse øer – faktisk 144 i alt.

New Zealand - Bay of Islands

Tag med på denne tur, der på en dag bringer jer rundt til højdepunkterne i mageløse Bay of Island. Båden følger den rute, som gennem 100 år har bragt varer og post til og fra beboerne på de smukke øer – og bragt mælken til mejeriet på fastlandet. I oplever bugter og vige af ubeskrivelig skønhed, samtidig med at I kommer helt tæt på et af New Zealands store ikoner: Hole in the Rock. Siden har I mulighed for at gå i land på øen Urupukapuka, hvor I kan trave på gode stier, snuppe en dukkert eller deltage i “Subsea Adventure”, eller bare slappe af i Zane Grey Café. Turen varer fra kl. 10.00 til ca. 16.15 og inkluderer eftermiddagskaffe.

I kører retur til Auckland, hvor bilen afleveres og den videre rejse begynder.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Bay of Islands

Vi kender de skønneste steder i Bay of Islands og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • 4 dages billeje Auckland t/r i kategori C inkl. fri km og forsikring
  • 3 nætter på Copthorne Hotel and Resort Bay of Islands
  • Heldagstur i Bay of Island “Den Originale Mælketur”

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Se lignende rejser

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel