70120303
Åben:

Oplev Trujillo og Chan Chan med MarcoPolo

Trujillo, 560 km nord for Lima, er den tredjestørste by i Peru, og byen rummer en række af Perus smukkeste og mest farverige bygninger fra kolonitiden. Det gamle centrum i Trujillo er et overflødighedshorn af smukke indtryk. Pastelfarvede huse, gamle kanonrør indstøbt i portåbninger, smukt udskåret balkoner, kunstneriske støbejernslåger og åbne blomstrende patioer giver Trujillo et andet udseende end Perus øvrige byer fra kolonitiden.

Besøg for eksempel mudder-citadellet Chan Chan, som er et tydeligt bevis på, at der har levet andre store civilisationer i Peru før inkaerne. Denne befæstede by blev bygget af chimu-folket fra det 12. til det 15. århundrede, hvor de blev undertvunget inkaerne. Ruinerne er enorme med et samlet areal på hele 20 km², hvilket sandsynligvis gør Chan Chan til den største præcolumbianske by i Latinamerika. Man mener, at omkring 60.000 mennesker boede inden for disse smukt udsmykkede mure. Desværre fik spanierne nys om byens rigdom og plyndrede den. I dag står murene stadig tilbage fulde af detaljer, som vidne om fordums storhed. Chan Chan er indskrevet på UNESCO liste over Verdens Kulturarv.

Mere end 700 år før Chan Chan blev bygget, lod mochefolket storslåede pyramider opføre ikke langt derfra. Solpyramiden er blandt de største præcolumbianske bygningsværker overhovedet, trods meget i dag er vasket væk af elementernes rasen. Mere interessant er nok den mindre Månepyramide, hvor man har fundet nogle meget smukke, bemalede vægge i det klassiske mochedesign. Pyramiderne regnes for det vigtigste religiøse centrum for mochefolket.

Rejser til Trujillo og Chan Chan

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Trujillo og Chan Chan.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Jorden rundt i ypperlig luksus

Jorden rundt i ypperlig luksus

Rejs jorden rundt i et super luksuriøst fly, og oplev nogle af verdens mest eksotiske destinationer omgivet af vanedannende luksus. Du bor på nøje udvalgte hoteller, og kan blandt andet se frem til Påskeøen, Great Barrier Reef, Angkor Wat, safari i Serengeti og Jordans ørken.

LÆS MERE
Rejsetype: Med privat jet

26 dage fra 595.000 kr.

Det andet Peru

Det andet Peru

Den perfekte rejse for jer, som ønsker at opleve de mindre kendte, men absolut ikke mindre spændende, egne af Peru. En spændende cocktail af bjerge, arkæologi, landsbyer og skønne strande.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Strandferie

15 dage fra 33.250 kr.

Oplevelser i Trujillo og ved Chan Chan

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser i Trujillo og ved Chan Chan.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Trujillo og Chiclayo

Trujillo og Chiclayo

Besøg Trujillo og Chiclayo i Peru. Op ad kysten nord for Lima ligger Trujillo, byen med det evige forår og de smukke farverige bygninger fra kolonitiden. Herfra går turen til moche-folkets fascinerende pyramider for solen og månen. Længere nordpå skal I blandt andet besøge et traditionelt fiskersamfund.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

4 dage fra 5.375 kr.

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.