Titicaca

Rejser til Titicaca: Flydende landsbyer og smukke landskaber

Der er noget magisk over Titicacasøen. Selv hvis I har set utallige billeder fra dette område, kan ingen af disse forberede jer på at opleve søen ved selvsyn. Det dybe, mørke vand, den blå himmel og den krystalklare bjergluft, vil tage pusten fra de fleste. Glæd jer til at opleve de farverige indianerlandsbyer, der ligger spredt på de små øer rundt om på søen, uros-indianernes hjemmelavede sivøer, og de mystiske begravelsestårne ved Sillustani.

Byen Puno ligger ved bredden af Titicacasøen og er ofte et livligt sted fyldt med lokale indianerkvinder i farvestrålende klædedragter og bowlerhatte. Puno er det oplagte udgangspunkt for den videre udforskning af området. Herfra kan man let arrangere sejlture på søen. De fleste af disse vil inkludere et besøg ved uros-indianerne, der lever på hjemmelavede sivøer på søen. Alt er lavet i siv; huse, både og selv øerne, de bor på. Mange ture lægger desuden vejen forbi de større klippeøer på søen, såsom Taquile og Amatani, hvor der ligger små idylliske indianerlandsbyer, med spændende lokale kulturer. Det er muligt at overnatte hos lokale familier i flere af disse landsbyer.

Rundt om Puno ligger desuden adskillige meget lidt besøgt arkæologiske seværdigheder, der kan nås over land. Blandt de mest interessante er de bemærkelsesværdige begravelsestårne ved Sillustani, som er bygget af colla-folket.

Vi glæder os til tilrettelægge jeres Titicaca rejse.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Oplevelser ved Titicaca

Snak Titicaca med os - tættere på dit eventyr

Karin Rasmussen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel