70120303
Åben:

Rejser til Titicaca: Flydende landsbyer og smukke landskaber

Der er noget magisk over Titicacasøen. Selv hvis I har set utallige billeder fra dette område, kan ingen af disse forberede jer på at opleve søen ved selvsyn. Det dybe, mørke vand, den blå himmel og den krystalklare bjergluft, vil tage pusten fra de fleste. Glæd jer til at opleve de farverige indianerlandsbyer, der ligger spredt på de små øer rundt om på søen, uros-indianernes hjemmelavede sivøer, og de mystiske begravelsestårne ved Sillustani.

Byen Puno ligger ved bredden af Titicacasøen og er ofte et livligt sted fyldt med lokale indianerkvinder i farvestrålende klædedragter og bowlerhatte. Puno er det oplagte udgangspunkt for den videre udforskning af området. Herfra kan man let arrangere sejlture på søen. De fleste af disse vil inkludere et besøg ved uros-indianerne, der lever på hjemmelavede sivøer på søen. Alt er lavet i siv; huse, både og selv øerne, de bor på. Mange ture lægger desuden vejen forbi de større klippeøer på søen, såsom Taquile og Amatani, hvor der ligger små idylliske indianerlandsbyer, med spændende lokale kulturer. Det er muligt at overnatte hos lokale familier i flere af disse landsbyer.

Rundt om Puno ligger desuden adskillige meget lidt besøgt arkæologiske seværdigheder, der kan nås over land. Blandt de mest interessante er de bemærkelsesværdige begravelsestårne ved Sillustani, som er bygget af colla-folket.

Vi glæder os til tilrettelægge jeres Titicaca rejse.

MarcoPolos forslag
Rejser til Titicaca

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Titicaca.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse

Oplevelser ved Titicaca

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser ved Titicaca.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
En dag på Titicacasøen

En dag på Titicacasøen

Når man i 3800 meters højde stævner ud på den blå blå Titicacasø mellem Andesbjergenes himmelstræbende tinder er følelsen af at have nået en afsidesliggende verden meget nærværende. Tag en dag på Titicacasøen og besøg Urosindianernes sivøer og den smukke ø Taquile.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser

1 dag fra 695 kr.

Fantastisk togtur til Cuzco

Fantastisk togtur til Cuzco

Tag på en fantastisk togtur til Cuzco. Turen er verdens næsthøjeste tog-tur og fører jer over højsletten mellem fjerne snedækkede tinder og vidtstrakte sletter, hvor vilde lamaer græsser under den høje blå himmel.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Togrejser

1 dag fra 1.875 kr.

Titicacasøens smukke øer og folkeslag

Titicacasøens smukke øer og folkeslag

På denne tur besøges Titicacasøens smukke øer og folkeslag. Øerne Taquile og Amantani rummer begge små idylliske indianerlandsbyer, med spændende lokale kulturer og guddommeligt smukke placeringer i de storslåede landskaber. Oplevelsen krydres med en overnatning hos en lokal familie.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

3 dage fra 1.750 kr.

En smagsprøve på Bolivia

En smagsprøve på Bolivia

Få en smagsprøve på Bolivia – det ucensurerede Sydamerika – og oplev en flig af eventyret. Fra Titicacasøens sagnomspundne perler rejser I videre ind over Bolivias vældige højslette, Altiplanoet. Her gør I ophold i verdens højest beliggende hovedstad La Paz, en spændende og farverig by fyldt med kontraster.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

5 dage fra 11.450 kr.

Fra Colcas fascinerende dyb til Titicacas højder

Fra Colcas fascinerende dyb til Titicacas højder

På denne tur fra Colcas fascinerende dyb til Titicacas højder har, I ekstra god tid til at udforske den fascinerende Colca-kløft med de varme kilder og frodige terrasser, små primitive samfund og farverigt klædte bønder. Er I heldige vil I se de enorme andeskondorer, der svæver på himlen over kløften. Denne tur slutter ved Titicacasøen.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

3 dage fra 6.075 kr.

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.