Mancora

Oplev Mancora med MarcoPolo

Mancora ligger ved kysten i det allernordligste Peru. Her i den mest solrige del af Peru finder I kilometervis af landets bedste sandstrande. Kysten i denne region ligger i ly for de kolde havstrømme, der kommer sydfra, og temperaturen er behagelig året rundt.

Dette er Perus mest attraktive og populære badeferiedestination. Det er her Perus jetset kommer for at blive set, og det er her alle andre kommer blot for at nyde de skønne omgivelser.

Ved Mancora tilbringes dagene oftest på stranden, så her er rig mulighed for at komme helt ned i gear og nyde en afslappende badeferie. Lad jer svale i Stillehavets blå bølger, placer jer i palmernes skygge med en god bog, eller tag en slentretur i vandkanten. I kan også tage på snorkletur eller kaste jer ud i det store udvalg af vandsportsaktiviteter.

Langs kysten ligger en perlerække af små traditionelle fiskerlandsbyer, som også er værd at lægge vejen forbi. Her kan I blandt andet nyde godt af dagens fangst på restauranterne, hvor der er et bredt udvalg af delikate fiske- og skaldyrsretter.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Oplevelser i Mancora

Snak Mancora med os - tættere på dit eventyr

Yvonne Larsen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel