70120303
Åben:

Oplev Mancora med MarcoPolo

Mancora ligger ved kysten i det allernordligste Peru. Her i den mest solrige del af Peru finder I kilometervis af landets bedste sandstrande. Kysten i denne region ligger i ly for de kolde havstrømme, der kommer sydfra, og temperaturen er behagelig året rundt.

Dette er Perus mest attraktive og populære badeferiedestination. Det er her Perus jetset kommer for at blive set, og det er her alle andre kommer blot for at nyde de skønne omgivelser.

Ved Mancora tilbringes dagene oftest på stranden, så her er rig mulighed for at komme helt ned i gear og nyde en afslappende badeferie. Lad jer svale i Stillehavets blå bølger, placer jer i palmernes skygge med en god bog, eller tag en slentretur i vandkanten. I kan også tage på snorkletur eller kaste jer ud i det store udvalg af vandsportsaktiviteter.

Langs kysten ligger en perlerække af små traditionelle fiskerlandsbyer, som også er værd at lægge vejen forbi. Her kan I blandt andet nyde godt af dagens fangst på restauranterne, hvor der er et bredt udvalg af delikate fiske- og skaldyrsretter.

Rejser til Mancora

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Mancora.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Det andet Peru

Det andet Peru

Den perfekte rejse for jer, som ønsker at opleve de mindre kendte, men absolut ikke mindre spændende, egne af Peru. En spændende cocktail af bjerge, arkæologi, landsbyer og skønne strande.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Strandferie

15 dage fra 33.250 kr.

Oplevelser i Mancora

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser i Mancora.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Badeferie ved Mancora

Badeferie ved Mancora

Rund jeres rejse af med en afslappende badeferie ved Mancora i de skønneste omgivelser. Den allernordligste del af Peru er den mest solrige region i landet med behagelige temperaturer året rundt, og her ligger kilometervis af landets bedste sandstrande.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Naturoplevelser, Strandferie

4 dage fra 3.595 kr.

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.