70120303
Åben:

Rejser til Machu Picchu: Inkaerne mytiske borg i bjergene

Machu Picchu er et højdepunkt på enhver rejse til Peru. Og det er ligegyldigt, om I har vandret i adskillige dage over høje bjergpas for at komme hertil, eller om I har taget en komfortabel dagstur fra Cuzco.

Da spanierne ankom til Sydamerika i 1500-tallet, havde inkaerne skabt et enormt og meget veludbygget rige, der strakte sig fra det nuværende sydlige Colombia i nord til det nuværende nordlige Argentina og Chile i syd. På det tidspunkt var Inkariget befolket af op mod 15 millioner indianere. Men alt det ændrede sig med spaniernes ankomst. Den ene inkaby efter den anden faldt til de spanske erobrere, men ikke Machu Picchu, for den fandt spanierne aldrig. Langsomt gled byen ind i glemslen indtil den amerikanske historiker Hiram Bingham bogstaveligt talt faldt over den forladte ruin i 1911.

Mange har fremlagt teorier om byens historie. Flygtede inkahoffet til denne fjerne bjergby, da spanierne erobrede Cuzco? Var byen allerede et vigtigt religiøst centrum, inden spanierne kom? Eller var Machu Picchu måske allerede forladt, da Cuzco faldt? Ingen ved det med sikkerhed. Der er en mystisk aura over stedet, ikke mindst ved solopgang, når tågen letter, og de første solstråler rammer bjergsiden og får de rå stenmure til at gløde.

Vi glæder os til tilrettelægge jeres Machu Picchu rejse.

MarcoPolos forslag
Rejser til Machu Picchu

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Machu Picchu.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Luksus i Peru – på sporet af inkaerne

Luksus i Peru – på sporet af inkaerne

Oplev historiske Lima, stemningen i inkaernes gamle hovedstad Cuzco og solopgangen over Machu Picchu. Alt sammen på absolut luksusklasse. Undervejs bor du på fantastiske hoteller, du udforsker landet med privat guide og chauffør, og du kører med et af Sydamerikas bedste legendariske luskustog.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Historie, Kulturoplevelser, Togrejser

8 dage fra 38.995 kr.

Nyhed
Det bedste af Peru

Det bedste af Peru

I oplever på denne rejse det bedste af Peru med Lima, Islas Ballestras, Colca Canyon og Titicaca-søen. For ikke at glemme Cuzco, Machu Picchu og Amazonjunglen.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Togrejser

21 dage fra 42.350 kr.

Det bedste af Sydamerika

Det bedste af Sydamerika

Oplev det bedste af Sydamerika på denne rejse til Peru, Argentina og Brasilien. Inka-ruinen Machu Picchu, Iguazu-vandfaldet, charmerende Buenos Aires og livsglade Rio er blot nogle få af rejsens mange højdepunkter.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby

16 dage fra 36.995 kr.

Jorden rundt i ypperlig luksus

Jorden rundt i ypperlig luksus

Rejs jorden rundt i et super luksuriøst fly, og oplev nogle af verdens mest eksotiske destinationer omgivet af vanedannende luksus. Du bor på nøje udvalgte hoteller, og kan blandt andet se frem til Påskeøen, Great Barrier Reef, Angkor Wat, safari i Serengeti og Jordans ørken.

LÆS MERE
Rejsetype: Med privat jet

26 dage fra 595.000 kr.

Oplevelser ved Machu Picchu

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser ved Machu Picchu.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Salkantay trek til Machu Picchu

Salkantay trek til Machu Picchu

På denne fem-dages vandretur til Machu Picchu, kommer I langt væk fra de turistede stier og oplever de fascinerende inkaruiner på bedst tænkelige vis.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

5 dage fra 9.750 kr.

Ad inkastien til Machu Picchu

Ad inkastien til Machu Picchu

Vandring ad inkastien til Machu Picchu er den rigtige måde at ankomme til inkaernes glemte by på – siger i hvert fald de, der har taget turen. En fantastisk naturoplevelse, en mental og fysisk udfordring over tre bjergpas og tusindvis af trappetrin og en helt unik afslutning ved solens port med synet af morgensolens første stråler, der rammer Machu Picchu.

 

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser

4 dage fra 11.595 kr

Mytiske og eventyrlige Machu Picchu

Mytiske og eventyrlige Machu Picchu

Eventyrlige Machu Picchu – inkaernes glemte by – er et højdepunkt på enhver rejse til Peru. Alene navnet, Machu Picchu, klinger af eventyr og mystik, og ruinerne af den gamle by ligger i underskønne omgivelser skjult på et lille plateau på toppen af et bjerg omringet af stejle bjergsider og dybe dale.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

2 dage fra 4.750 kr.

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.