70120303
Åben:

Oplev Lima med MarcoPolo

Lima er Perus hovedstad og kaldes Kongernes by. Byen er især kendt for sin enestående kolonistils-arkitektur, der ligger til grund for optagelsen på UNESCOs liste over Verdens Kulturarv.

Plaza Mayor, som tidligere hed Plaza de Armas, er stedet, hvor den spanske kolonis magt var koncentreret gennem århundreder, og den er stadig en af byens mest livlige og smukke pladser. Omkring denne plads ligger også præsidentpaladset samt katedralen, hvor Francisco Pizarro, den spanske erobrer, er begravet.

Perlen blandt Limas gamle kirker er dog San Francisco klosteret, der er blevet repareret med kærlig hånd efter hvert eneste jordskælv gennem de seneste 400 år. Klosteret indeholder mosaikfliser fra Sevilla og nogle fine freskomalerier, der blev opdaget, da et jordskælv ødelagde dele af ydermuren. Samlingen af religiøs kunst er spændende, men det mest fascinerende er dog katakomberne, der blev anvendt som Limas begravelsesplads i kolonitiden. Her ligger tusindvis af skeletter til frit skue.

Den moderne del af Limas centrum finder man omkring Plaza San Martin. En statue af San Martin pryder midten af pladsen, der er omgivet af fransk-inspirerede bygninger. Dette er Perus finansielle centrum med banker, flyselskaber og lignende. I Miraflores og San Isidro findes de nyeste og rigeste dele af byen, som er fyldt med gode restauranter og butikker. Miraflores er et godt sted at bo i Lima, da området har gode faciliteter og stadig ikke er længere end en taxitur fra det gamle centrum.

Rejser til Lima

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Lima.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Luksus i Peru – på sporet af inkaerne

Luksus i Peru – på sporet af inkaerne

Oplev historiske Lima, stemningen i inkaernes gamle hovedstad Cuzco og solopgangen over Machu Picchu. Alt sammen på absolut luksusklasse. Undervejs bor du på fantastiske hoteller, du udforsker landet med privat guide og chauffør, og du kører med et af Sydamerikas bedste legendariske luskustog.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Historie, Kulturoplevelser, Togrejser

8 dage fra 38.995 kr.

Nyhed
Det bedste af Peru

Det bedste af Peru

I oplever på denne rejse det bedste af Peru med Lima, Islas Ballestras, Colca Canyon og Titicaca-søen. For ikke at glemme Cuzco, Machu Picchu og Amazonjunglen.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Togrejser

21 dage fra 42.350 kr.

Det bedste af Sydamerika

Det bedste af Sydamerika

Oplev det bedste af Sydamerika på denne rejse til Peru, Argentina og Brasilien. Inka-ruinen Machu Picchu, Iguazu-vandfaldet, charmerende Buenos Aires og livsglade Rio er blot nogle få af rejsens mange højdepunkter.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby

16 dage fra 36.995 kr.

Det andet Peru

Det andet Peru

Den perfekte rejse for jer, som ønsker at opleve de mindre kendte, men absolut ikke mindre spændende, egne af Peru. En spændende cocktail af bjerge, arkæologi, landsbyer og skønne strande.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Strandferie

15 dage fra 33.250 kr.

Oplevelser i Lima

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser i Lima.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Trujillo og Chiclayo

Trujillo og Chiclayo

Besøg Trujillo og Chiclayo i Peru. Op ad kysten nord for Lima ligger Trujillo, byen med det evige forår og de smukke farverige bygninger fra kolonitiden. Herfra går turen til moche-folkets fascinerende pyramider for solen og månen. Længere nordpå skal I blandt andet besøge et traditionelt fiskersamfund.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

4 dage fra 5.375 kr.

Kongernes by Lima

Kongernes by Lima

På denne tur oplever I Perus hovedstad og kongernes by Lima. En hektisk og moderne metropol med et prægtigt levn fra kolonitiden af storslåede paladser og himmelstræbende kirker.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Storby

3 dage fra 2.295 kr.

Ørken og mystik på Ballestas

Ørken og mystik på Ballestas

Oplev både ørken og mystik på Ballestas: Udfor kyststrækningen syd for Lima ligger Ballestas-øerne, der med en forunderlig fauna og et rigt dyreliv også kaldes mini-Galapagos. Længere sydpå ligger Nazca, hvor de mystiske linjer skal opleves fra oven. Turen byder desuden på besøg på en vingård og på sandboarding i ørkenen.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

4 dage fra 4.550 kr.

Huaráz - Andesbjergenes Kathmandu

Huaráz - Andesbjergenes Kathmandu

Besøg Huaráz – Andesbjergenes Kathmandu – med bjergtinder, gletchere og smaragdgrønne søer. I besøger smukke gletchersøer, lavineramte landsbyer og Chavinfolkets 3000 år gamle underjordiske gange.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

4 dage fra 4.295 kr.

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.