70120303
Åben:

Oplev Den Hellige Dal (Sacred Valley) med MarcoPolo

På den modsatte side af Cuzco dalen, knapt 15 km i fugleflugt fra Cuzco by, træder I ind i Den Hellige Dal (Sacred Valley). Dalens rigtige navn er Río Urubamba, opkaldt efter floden der strømmer på tværs af dalen og vander dens frodige jord. Med en lavere beliggenhed er klimaet her mildere, og betingelserne for landbrug er bedre end i Cuzco-dalen. Således har dalen i århundrede fungeret som Cuzcos kornkammer, hvor majs og grøntsager dyrkes på dalbundens frugtbare agerland. Ser man op ad bjergsiderne, mødes blikket af et forunderligt system af terrassemarker, der sirligt følger bjergenes duvende former.

Spredt rundt i Den Hellige Dal ligger ruiner af inkaernes gamle bygningsværker. Ved det spændende ruinkompleks Ollantaytambo har I mulighed for at opleve en interessant kultur og levevis samt et af de smukkeste landskaber i verden. Det er en lille by med ruiner af det, der engang var et af inkaernes største templer, men som spanierne altid kaldte et fæstningsværk. Her og der kan I stadig se vandet risle gennem kanalerne til de gamle inkabade.

I landsbyen Pisac, afholdes der hele ugen et farverigt indianermarked, der dog er størst om søndagen. Her vandrer de indianske bønder til fra de omkringliggende bjerglandsbyer for at sælge deres afgrøder og købe ind. Dette er et af Sydamerikas mest spændende markeder, som dog I dag også har et element af turisme over sig, så det er muligt at få købt lidt souvenirs. Husk at priserne ofte er til forhandling, så I kan roligt kaste jer ud i kunsten at prutte om priserne.

Rejser til Den Hellige Dal (Sacred Valley)

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Den Hellige Dal (Sacred Valley).

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Det bedste af Peru

Det bedste af Peru

I oplever på denne rejse det bedste af Peru med Lima, Islas Ballestras, Colca Canyon og Titicaca-søen. For ikke at glemme Cuzco, Machu Picchu og Amazonjunglen.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Togrejser

21 dage fra 42.350 kr.

Det bedste af Sydamerika

Det bedste af Sydamerika

Oplev det bedste af Sydamerika på denne rejse til Peru, Argentina og Brasilien. Inka-ruinen Machu Picchu, Iguazu-vandfaldet, charmerende Buenos Aires og livsglade Rio er blot nogle få af rejsens mange højdepunkter.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby

16 dage fra 36.995 kr.

Oplevelser ved Den Hellige Dal (Sacred Valley)

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser ved Den Hellige Dal (Sacred Valley).

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Den Hellige Dal

Den Hellige Dal

Nord for Cuzco finder I Den Hellige Dal; grøn og frodig mellem bjerge med landbrugsterrasser, inkaruiner og små landsbyer beboet af indianere i traditionelle klæder. Disse skønne omgivelser indbyder til såvel afslapning og sightseeing som et væld af outdoor-aktiviteter.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

4 dage fra 3.195 kr.

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.