70120303
Åben:

Rejser til Cuzco: Inkarigets hjerte og kolonitidscharme

Cuzco betyder “Verdens navle” på det lokale sprog quechua, og denne stolte gamle by i 3.326 meters højde var hjertet af Inkariget. Den dag i dag kan I stadig se levn fra den rige inkakultur i og omkring byen, men ved første øjekast er det umiddelbart den spanske arv, der møder jer.

Rundt om den centrale plads, Plaza de Armas, med den storslåede katedral ligger spanske kolonistilsbygninger med skyggefulde arkader og smukke balkoner i træ. Mange af disse huser små restauranter, butikker og caféer. Bevæger I jer væk fra pladsen og ind i de charmerende brolagte gader, vil I finde små markeder, hvor indianere fra landsbyerne i området kommer for at handle med hinanden. Oftest er de iklædt farverige dragter og de karakteristiske bowlerhatte. Mange anser Cuzco som en af Sydamerikas smukkeste og mest spændende byer.

Kigger man godt efter, vil man ofte opleve smukke spanske barokkirker og små pladser side om side med gammelt inka-murværk. Besøg for eksempel Santo Domingo-kirken, som blev bygget ovenpå Cuzcos mest betydningsfulde inka-tempel; Coricancha.
Cuzco rummer desuden adskillige glimrende museer, der kaster lys over både byens historie og Inkariget som helhed.

I bakkerne over Cuzco ligger det storslåede bygningsværk Sacsayhuaman samt offerpladsen Quenko og vandtemplet Tambo Machay. Der er flere bakker i Cuzco, og det er værd at prøve at komme op og se den spanske bymidte med sine røde tegltage ovenfra. Landsbybesøg og andre aktiviteter kan arrangeres i landskaberne omkring Cuzco, deriblandt naturligvis besøg ved Machu Picchu.

Vi glæder os til tilrettelægge jeres Cuzco rejse.

MarcoPolos forslag
Rejser til Cuzco

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Cuzco.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Luksus i Peru – på sporet af inkaerne

Luksus i Peru – på sporet af inkaerne

Oplev historiske Lima, stemningen i inkaernes gamle hovedstad Cuzco og solopgangen over Machu Picchu. Alt sammen på absolut luksusklasse. Undervejs bor du på fantastiske hoteller, du udforsker landet med privat guide og chauffør, og du kører med et af Sydamerikas bedste legendariske luskustog.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Historie, Kulturoplevelser, Togrejser

8 dage fra 38.995 kr.

Nyhed
Det bedste af Peru

Det bedste af Peru

I oplever på denne rejse det bedste af Peru med Lima, Islas Ballestras, Colca Canyon og Titicaca-søen. For ikke at glemme Cuzco, Machu Picchu og Amazonjunglen.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Togrejser

21 dage fra 42.350 kr.

Det bedste af Sydamerika

Det bedste af Sydamerika

Oplev det bedste af Sydamerika på denne rejse til Peru, Argentina og Brasilien. Inka-ruinen Machu Picchu, Iguazu-vandfaldet, charmerende Buenos Aires og livsglade Rio er blot nogle få af rejsens mange højdepunkter.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby

16 dage fra 36.995 kr.

Jorden rundt i ypperlig luksus

Jorden rundt i ypperlig luksus

Rejs jorden rundt i et super luksuriøst fly, og oplev nogle af verdens mest eksotiske destinationer omgivet af vanedannende luksus. Du bor på nøje udvalgte hoteller, og kan blandt andet se frem til Påskeøen, Great Barrier Reef, Angkor Wat, safari i Serengeti og Jordans ørken.

LÆS MERE
Rejsetype: Med privat jet

26 dage fra 595.000 kr.

Oplevelser i Cuzco

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser i Cuzco.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Den Hellige Dal

Den Hellige Dal

Nord for Cuzco finder I Den Hellige Dal; grøn og frodig mellem bjerge med landbrugsterrasser, inkaruiner og små landsbyer beboet af indianere i traditionelle klæder. Disse skønne omgivelser indbyder til såvel afslapning og sightseeing som et væld af outdoor-aktiviteter.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

4 dage fra 3.195 kr.

Mytiske og eventyrlige Machu Picchu

Mytiske og eventyrlige Machu Picchu

Eventyrlige Machu Picchu – inkaernes glemte by – er et højdepunkt på enhver rejse til Peru. Alene navnet, Machu Picchu, klinger af eventyr og mystik, og ruinerne af den gamle by ligger i underskønne omgivelser skjult på et lille plateau på toppen af et bjerg omringet af stejle bjergsider og dybe dale.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

2 dage fra 4.750 kr.

Salkantay trek til Machu Picchu

Salkantay trek til Machu Picchu

På denne fem-dages vandretur til Machu Picchu, kommer I langt væk fra de turistede stier og oplever de fascinerende inkaruiner på bedst tænkelige vis.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

5 dage fra 9.750 kr.

Ad inkastien til Machu Picchu

Ad inkastien til Machu Picchu

Vandring ad inkastien til Machu Picchu er den rigtige måde at ankomme til inkaernes glemte by på – siger i hvert fald de, der har taget turen. En fantastisk naturoplevelse, en mental og fysisk udfordring over tre bjergpas og tusindvis af trappetrin og en helt unik afslutning ved solens port med synet af morgensolens første stråler, der rammer Machu Picchu.

 

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser

4 dage fra 11.595 kr

Fantastisk togtur til Cuzco

Fantastisk togtur til Cuzco

Tag på en fantastisk togtur til Cuzco. Turen er verdens næsthøjeste tog-tur og fører jer over højsletten mellem fjerne snedækkede tinder og vidtstrakte sletter, hvor vilde lamaer græsser under den høje blå himmel.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Togrejser

1 dag fra 1.875 kr.

Cuzco - inkaernes gamle hovedstad

Cuzco - inkaernes gamle hovedstad

Cuzco – inkaernes gamle hovedstad – er en af Sydamerikas smukkeste og mest spændende byer. Charmerende brolagte gader, smukke gamle bygninger og et atmosfærefyldt og farverigt gadeliv af indianere og turister. Overalt vil I se de perfekte inkastenarbejder, der nu tjener som fundament for de spanske kolonitidsbygninger.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

4 dage fra 2.850 kr.

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.