Colca Canyon

Rejser til Colca Canyon: Andeskondorer og bjergtoppe

Colca Canyon, som ligger nær Arequipa, er et af de mest storslåede syn i Peru. Efter at have kørt over de vidtstrakte højsletter, beboet af lamaer og de sky vicunaer, falder landskabet pludseligt ned mod en storslået kløft. På sit dybeste sted er der hele 3.191 meter fra toppen til bunden af kløften, hvilket gør Colca Canyon til verdens næstdybeste kløft. Gennem tiderne har lokale bønder udhugget terrasser, der på spektakulær vis klamrer sig til kløftens stejle sider.

På himlen kan I være heldige at se de enorme andeskondorer svæve graciøst over landskaberne på jagt efter føde. Disse kondorer er verdens største flyvende fugle med et vingefang på op til tre meter. Den bedste mulighed for at opleve kondorerne er fra Cruz del Condor, hvor fuglene bygger rede på klippefremspring i den smalle kløft. 1.200 meter under jer, kan I se Colca-floden, som en smal streg.

Området er fremragende til vandreture på alle niveauer. Landskaberne er forrygende, og bønderne i dette område er ofte meget farverigt klædt. Efter en vandretur kan I returnere til hovedbyen Chivay, der lokker med varme og mineralholdige naturlige bade.

Vi glæder os til tilrettelægge jeres Colca Canyon rejse.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Oplevelser ved Colca Canyon

Snak Colca Canyon med os - tættere på dit eventyr

Margit Jensen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel