70120303
Åben:

Oplev Chiclayo med MarcoPolo

Chiclayo er hovedstaden i Lambayeque regionen, som ligger på den nordlige kystslette af Peru. Chiclayo blev grundlagt i 1560 af en spansk præst. Indtil det 19. århundrede, var Chiclayo en lille by i forhold til den nærliggende by Lambayeque. Siden da er byen vokset og er i dag en stor moderne metropol og Perus fjerdestørste by.

Klimaet i Chiclayo er solrigt og varmt, men med en dejlig frisk havbrise. Her er imponerende bjerge og smukke strande med store bølger, hvilket gør stedet populært hos surfere. Byen er desuden kendt for sin smukke koloniale arkitektur, lækre seafood-specialiteter og naturmedicin. Men det er det omkringliggende områdes imponerende arkæologiske steder og ruiner, som tiltrækker flest turister til stedet.

I byen Sipán, som ligger 30 km øst for Chiclayo, finder I Royal Tombs of Sipán Museum. Museets bygninger, hvis arkitektur er inspireret i den klassiske Mochearkitektur, er en oplevelse i sig selv. Museet rummer skatte fra den berømte udgravning ved Sipán, hvor man i 1987 gjorde et bemærkelsesværdigt fund. I en 15 m dyb grav fandt man de jordiske rester af en fyrste, som blev begravet med en vidunderlig guldmaske og enorme skatte af guld, sølv og ædelstene. Sammen med ham var ligeledes begravet en kriger, tre unge kvinder, tre tjenere, et barn, en hund og to lamaer. Dette fund har kastet nyt lys over Mochekulturen.

Rejser til Chiclayo

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Chiclayo.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse

Oplevelser i Chiclayo

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser i Chiclayo.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Trujillo og Chiclayo

Trujillo og Chiclayo

Besøg Trujillo og Chiclayo i Peru. Op ad kysten nord for Lima ligger Trujillo, byen med det evige forår og de smukke farverige bygninger fra kolonitiden. Herfra går turen til moche-folkets fascinerende pyramider for solen og månen. Længere nordpå skal I blandt andet besøge et traditionelt fiskersamfund.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

4 dage fra 5.375 kr.

Ægte Indiana Jones-eventyr i det uturistede Peru

Ægte Indiana Jones-eventyr i det uturistede Peru

Oplev storslåede vandfald, mystiske begravelsesstatuer og mægtige ruiner i et af Perus mest oversete og uturistede hjørner.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

8 dage fra 9150 kr

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.