70120303
Åben:

Oplev Arequipa med MarcoPolo

Arequipa er en af Perus mest idylliske byer. Beliggenheden på en slette i 2.325 meters højde for foden af den perfekt kegleformede og 5.822 meter høje vulkan El Misti er enestående. Spanierne grundlagde byen i 1540 og byggede en smuk by med storslåede huse og pladser i den typiske kolonistil. Som byggemateriale brugte man hvide vulkanske sten, hvilket har givet byen navnet Den hvide by.

I dag rummer arkaderne og balkonerne omkring den centrale Plaza de Armas mange små caféer, som er et oplagt sted at sætte sig med en kølig drink eller en kop kaffe og nyde livet i byen.

I den nordlige ende af pladsen fuldender den storslåede katedral på smukkeste vis de graciøse koloniale omgivelser. Bag katedralen, en kort gåtur fra pladsen, ligger Arequipas måske største attraktion; det enorme og stadig delvist aktive kloster Santa Catalina. Klosteret minder mest af alt om en hel lille by bag høje beskyttede mure, og det er en meget stemningsfuld oplevelse at gå på opdagelse i klostret på egen hånd. For at få klosterets farverige historie og alle de små detaljer med, kan I få en guidet rundtur af en af stedets sprogkyndige guider.

Arequipa byder desuden på adskillige gode museer. Deriblandt Museo Santuarios Andinos, hvor blandt andet isprinsessen Juanita holder til. Denne unge inka-pige blev ofret til guderne på toppen af Ampato-bjerget for mere end 500 år siden. Hendes krop frøs til is og blev bevaret for eftertiden.

Arequipa er desuden et godt udgangspunkt for udforskning af det omkringliggende område. Deriblandt El Misti og Colca Canyon.

Rejser til Arequipa

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Arequipa.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Det bedste af Peru

Det bedste af Peru

I oplever på denne rejse det bedste af Peru med Lima, Islas Ballestras, Colca Canyon og Titicaca-søen. For ikke at glemme Cuzco, Machu Picchu og Amazonjunglen.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Togrejser

21 dage fra 42.350 kr.

Oplevelser i Arequipa

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser i Arequipa.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Arequipa - Den Hvide By

Arequipa - Den Hvide By

I det sydlige Peru ligger en af Perus mest idylliske byer. Arequipa – den hvide by – ligger i 2.400 meters højde og emmer af ægte kolonitidscharme. En skøn by at spendere et par dage i.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

3 dage fra 1.950 kr

Via fantastiske Colca Canyon til Titicaca

Via fantastiske Colca Canyon til Titicaca

Nær Arequipa ligger verdens næstdybeste kløft med noget af det mest storslåede natur i Peru. Landskabet er fantastisk med varme kilder og frodige terrasser, små primitive samfund og farverigt klædte bønder, og på himlen over kløften svæver de enorme andeskondorer. Denne tur slutter ved Titicacasøen.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

2 dage fra 4.650 kr.

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.