Rejser til Peru: Fra Machu Picchu over bjerge og spanske kolonitidsbyer til mageløse strande

Rejser til Peru med MarcoPolo. Oplev landets storslåede bjerglandskaber, farverige indianerkulturer, glemte inka-ruiner, smukke spanske byer, livlige markeder og dejlige badestrande.

Glæd jer til mødet med denne unikke og spændende kultur, hvor rammerne ganske enkelt er storslåede. De imponerende Andesbjerge gemmer på inkaernes glemte by Machu Picchu og små idylliske landsbyer med spansk islæt indbyder til nærmere udforskning og en velfortjent kaffepause ved en af de små caféer.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Snak Peru med os - tættere på dit eventyr

Bettina Toldbod deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Aktiv ferie i Peru

Rejs med Exodus til Peru, der er et land for de eventyrlystne. Gå i inkaernes fodspor, og besøg det historiske Machu Picchu. Søg ind i Amazonas, eller udforsk Perus bjerglandskab. På flere af Exodus’ grupperejser er vandring et centralt element, og det er muligt at vælge både udfordrende og mindre udfordrende ture. I er derfor sikret en rigtig god oplevelse.

Gå til Exodus
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel