70120303
Åben:

Rejser til Galapagos: Krydstogt blandt forunderlige dyr

Rejs til Galapagos, der ligger ækvator, 960 km fra Stillehavskysten i Ecuador. De forunderlige lavaøer består af 13 større og seks mellemstore øer samt over 40 navngivne småøer. Den isolerede beliggenhed kombineret med det kolde vand er af afgørende betydning for det smukke og helt unikke plante- og dyreliv.

Et Galapagos krydstogt mellem øerne er en uforglemmelig oplevelse, der ikke kan sammenlignes med andre i denne verden. Der er en mystisk aura, der fanger alle besøgende. Øernes afsides beliggenhed, de uberørte landskaber, den særegne plantevækst og mødet med øgruppens forunderlige skabninger sikrer den rejsende et uforglemmeligt eventyr.

Forsigtigt og med omtanke kan I vandre, snorkle og dykke blandt nogle af jordens mest spændende skabninger, hvor af langt de fleste har tilpasset sig livet på Galapagos på unikke, fantastiske og ofte bizarre måder. Her er skarver, der har mistet evnen til at flyve, enorme mængder af havleguaner og de kæmpestore galapagos-skildpadder, der kravler rundt på klippeøerne. Søløverne leger som små hundehvalpe i havet og på stranden. I kan opleve krybdyr samt de charmerende pingviner og pelssæler.

Ynder I at snorkle i havet, kan I observere en fascinerende, tavs verden med farvestrålende fisk og smukke rev. I behøver ikke at være biolog eller naturhistoriker for at blive fortryllet af denne vidunderlige verden. Dyrene flygter ikke, når I nærmer jer, men accepterer jer som et element i naturen.

Rasmus og hans mor rejste i 2014 til Galapagos med MarcoPolo. Efter rejsen lavede Rasmus denne smukke film om Galapagos’ dyreliv.

Vi glæder os til tilrettelægge jeres Galapagos rejse.

MarcoPolos forslag
Rejser til Galapagos øerne

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Galapagos.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Krydstogt ved Galapagos

Krydstogt ved Galapagos

Oplev det bedste af Ecuador på denne rejse, der kombinerer natur og kultur på fastlandet med Galapagos-øernes fantastiske dyreliv.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Krydstogt, Naturoplevelser

11 dage fra 46.950 kr.

Underområder i Galapagos