70120303
Åben:

Oplev Cotopaxi med MarcoPolo

Syd for Quito ligger Cotopaxi nationalparken, der omfatter bjergtoppene Cotopaxi, Rimiñahui og Sincholagua. Cotopaxi er med sine 5.875 m en af verdens højeste aktive vulkaner og Ecuadors næsthøjeste top. Den er et fantastisk syn i klart vejr, når vulkanens sneklædte top pryder landskabet.

Tusinder af klatrere kommer hvert år hertil for at bestige toppen af vulkanen. Det anbefales dog ikke at klatre uden erfaring og det rette udstyr.

I de næsten 33.400 hektar, der omgiver vulkanen, vil I finde enestående vandremuligheder såvel som en håndfuld charmerende gamle haciendas, der kan tilbyde alt lige fra rideture til guidede bjergbestigninger med fuldt klatreudstyr på selve Cotopaxi vulkanen.

I nationalparken kan I se vilde lamaer og rådyr. Parken er også hjemsted for fugle som pumahøgen og den store andeskondor. Det er en fantastisk oplevelse at køre gennem landskabet til foden af Cotopaxi, hvor Laguna Limpio Pungo ligger. Her findes måger, viber og ræve, alle af en særlig art, som hører hjemme i Andesbjergene. Dette er et af de bedste steder at se vegetationen i det hedelignende landskab lokalt kendt som paramo.

Rejser til Cotopaxi

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Cotopaxi.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Ecuador - Andes og Amazonas

Ecuador - Andes og Amazonas

Tag med på en spændende rundrejse i Ecuador. Oplev regnskov, vulkaner, indianermarked og meget mere, imens I bor på hyggelige pousadaer og historiske haciendaer.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

10 dage fra 24.550 kr.

Ecuadors højdepunkter

Ecuadors højdepunkter

Start i verdens næsthøjest beliggende hovedstad Quito. Rejs videre til Ecuadors højeste vulkan, tag på togtur i bjergene til Djævlens Næse, og besøg inkaruiner. Afslut i Amazonjunglen og med byen Otavalo.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

16 dage fra 38.950 kr.