70120303
Åben:

Oplev Bellavista Tågeregnskov med MarcoPolo

Kun to timers kørsel nordvest for Quito kan I opleve den tropiske tågeregnskov Bellavista. Denne type regnskov ligger højere end almindelige regnskove og fremstår mest af alt som en mystisk og eventyrlig verden af tåge, store bregner og træstammer tungt behængt med fugtigt mørkegrønt mos.

Tågeregnskoven har fået sit navn på grund af skovens evne til at producere skyer, der hylder skoven i en fin tåge. Denne kontinuerlige fugt tillader kun bestemte former for træer og planter at overleve. Det er typisk lav, tæt bevoksning af løvtræer med små blade og mosklædte grene, forskellige lav-arter samt planter som orkideer og bregner.

I kan komme på et stort antal varierede vandreture i regnskoven på egen hånd eller med guide, hvor I, udover at opleve et hav af eksotiske fugle, som for eksempel farvestrålende kolibrier og tukaner, også har mulighed for at se forskellige vandfald og nyde udsigten til de smukke og særprægede landskaber.

Rejser til Bellavista Tågeregnskov

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Bellavista Tågeregnskov.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Ecuador - Andes og Amazonas

Ecuador - Andes og Amazonas

Tag med på en spændende rundrejse i Ecuador. Oplev regnskov, vulkaner, indianermarked og meget mere, imens I bor på hyggelige pousadaer og historiske haciendaer.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

10 dage fra 24.550 kr.