Rejser til Ecuador: Amazonas, Andersbjergene og Galapagos

Rejs til Ecuador med MarcoPolo og oplev et sandt slaraffenland for både natur-, dyre-, historieentusiaster og ikke mindst eventyrere. Landet gemmer på nogle ganske enestående landskaber, som vil tage pusten fra selv den mest rutinerede globetrotter. De majestætiske Andesbjerge, den dybe Amazonasjungle, de betagende kyststrækninger og ikke mindst de uforglemmelige Galapagosøer venter blot på at blive udforsket. Der venter dig med andre ord en perlerække af unikke oplevelser i Ecuador, og du vil sandsynligvis få lyst til at vende tilbage til dette fantastisk smukke land..

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Snak Ecuador med os - tættere på dit eventyr

Karin Rasmussen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Aktiv ferie i Ecuador

Rejs med Exodus til Ecuador, der er et sandt slaraffenland for både natur-, dyre- og historieinteresserede. Gå i Darwins fodspor på Galapagosøerne, bestig bjerge, søg ind i junglen, eller oplev vulkaner og et rigt dyreliv. Mulighederne er mange med Exodus, så se om der er en grupperejse for jer.

Gå til Exodus
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel