70120303
Åben:

Rejser til Ecuador: Amazonas, Andersbjergene og Galapagos

Rejs til Ecuador med MarcoPolo og oplev et sandt slaraffenland for både natur-, dyre-, historieentusiaster og ikke mindst eventyrere. Landet gemmer på nogle ganske enestående landskaber, som vil tage pusten fra selv den mest rutinerede globetrotter. De majestætiske Andesbjerge, den dybe Amazonasjungle, de betagende kyststrækninger og ikke mindst de uforglemmelige Galapagosøer venter blot på at blive udforsket. Der venter jer med andre ord en perlerække af unikke oplevelser i Ecuador, og I vil sandsynligvis få lyst til at vende tilbage til dette fantastisk smukke land.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse til Ecuador eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden. Vi glæder os til tilrettelægge jeres Ecuador rejse.

MarcoPolos forslag:
Rejser til Ecuador

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din drømmerejse til Ecuador.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Krydstogt ved Galapagos

Krydstogt ved Galapagos

Oplev det bedste af Ecuador på denne rejse, der kombinerer natur og kultur på fastlandet med Galapagos-øernes fantastiske dyreliv.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Krydstogt, Naturoplevelser

11 dage fra 46.950 kr.

Ecuador - Andes og Amazonas

Ecuador - Andes og Amazonas

Tag med på en spændende rundrejse i Ecuador. Oplev regnskov, vulkaner, indianermarked og meget mere, imens I bor på hyggelige pousadaer og historiske haciendaer.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

10 dage fra 24.550 kr.

Ecuadors højdepunkter

Ecuadors højdepunkter

Start i verdens næsthøjest beliggende hovedstad Quito. Rejs videre til Ecuadors højeste vulkan, tag på togtur i bjergene til Djævlens Næse, og besøg inkaruiner. Afslut i Amazonjunglen og med byen Otavalo.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

16 dage fra 38.950 kr.

Aktiv ferie i Ecuador

Rejs med Exodus til Ecuador, der er et sandt slaraffenland for både natur-, dyre- og historieinteresserede. Gå i Darwins fodspor på Galapagosøerne, bestig bjerge, søg ind i junglen, eller oplev vulkaner og et rigt dyreliv. Mulighederne er mange med Exodus, så se om der er en grupperejse for jer.

Gå til Exodus

Et klik på knappen fører jer til Exodus' hjemmeside, som er på engelsk. Har I brug for hjælp på dansk, kan I til enhver tid kontakte os på 70 12 03 03.

MarcoPolo tilbyder grupperejser gennem det anerkendte, britiske rejsebureau Exodus, der tilbyder flere end 500 rundrejser med engelsktalende guide til alverdens lande. Rejserne foregår i mindre internationale grupper.

Galapagos skildpadde_4_9291124 Ecuador exodus

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.