70120303
Åben:

Oplev Torres del Paine med MarcoPolo

Den mest berømte nationalpark i Chile er Torres del Paine. Nationalparken er fjerntliggende, isoleret, og forblæst, men mens alt dette gør det krævende at nå frem til området, er det samtidig det, der gør den vanskelige tur umagen værd.

For at komme ind i nationalparken, rejser I 300 km gennem patagonisk steppe til Puerto Natales, og derefter yderligere 100 km til selve parken.

I Torres del Paine kan I vælge fra en bred vifte af udflugter til fods, i bil eller med båd. Tag for eksempel på en sejltur på søen Lago Grey, hvor båden navigerer gennem et hav af blå isbjerge for at komme tæt på gletsjeren Lago Grey.

Når I kører gennem parken, vil I opleve smaragd- og turkisfarvede søer, brusende vandfald og græssende guanacoer. Foretrækker I at bevæge jer til fods kan I udforske den storslåede natur på tæt hold.

Rejser til Torres del Paine

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Torres del Paine.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Det bedste af Chile

Det bedste af Chile

Oplev Chile med Santiago, Atacama ørkenen med saltsletterne, de lyserøde flamingoer, El Tatio-gejseren, vulkaner, maleriske landsbyer, Torres del Paine og alt hvad der hører til det bedste af Chile.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

14 dage fra 33.595 kr