Torres del Paine

Oplev Torres del Paine med MarcoPolo

Den mest berømte nationalpark i Chile er Torres del Paine. Nationalparken er fjerntliggende, isoleret, og forblæst, men mens alt dette gør det krævende at nå frem til området, er det samtidig det, der gør den vanskelige tur umagen værd.

For at komme ind i nationalparken, rejser I 300 km gennem patagonisk steppe til Puerto Natales, og derefter yderligere 100 km til selve parken.

I Torres del Paine kan I vælge fra en bred vifte af udflugter til fods, i bil eller med båd. Tag for eksempel på en sejltur på søen Lago Grey, hvor båden navigerer gennem et hav af blå isbjerge for at komme tæt på gletsjeren Lago Grey.

Når I kører gennem parken, vil I opleve smaragd- og turkisfarvede søer, brusende vandfald og græssende guanacoer. Foretrækker I at bevæge jer til fods kan I udforske den storslåede natur på tæt hold.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Snak Torres del Paine med os - tættere på dit eventyr

Pernille Heivert deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel