70120303
Åben:

Oplev Santiago de Chile med MarcoPolo

Chiles hovedstad kunne måske kaldes Sydamerikas Rom, og mange besøgende vil kunne nikke genkendende til denne sammenligning. Blandingen af den hektiske storbystemning og behagelige atmosfære, samt byens to små høje får minder frem om Italiens hovedstad, der er bygget på syv høje.

Fra toppen af San Cristobal Hill er der en utrolig smuk udsigt over Santiago. Byen gennemskæres af en flod med platantræer på begge sider og rummer en charmerende blanding af spansk koloniarkitektur fra det 19. århundrede og moderne arkitektur i det finansielle distrikt.

Af de største seværdigheder i det historiske og moderne Santiago kan nævnes Civic Center, præsidentpaladset La Moneda, San Francisco kirken og Union Club. Men besøg også Plaza de Armas, hvor caféerne tiltrækker et stort antal kaffetørstige forretningsfolk. Også portrætmalere, skakspillere, prædikanter og musikanter finder vej hertil, hvilket giver pladsen en livlig stemning.

Desuden er der rig mulighed for at få smagsoplevelser i verdensklasse på restauranterne i områderne Bellavista og Providencia. I Santiago finder I store landskabsparker, et højt gearet kulturliv og ikke mindst en hovedstad, der ligger midt i et af Chiles mest betydningsfulde vindistrikter.

Rejser til Santiago de Chile

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Santiago de Chile.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Det bedste af Chile

Det bedste af Chile

Oplev Chile med Santiago, Atacama ørkenen med saltsletterne, de lyserøde flamingoer, El Tatio-gejseren, vulkaner, maleriske landsbyer, Torres del Paine og alt hvad der hører til det bedste af Chile.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

14 dage fra 33.595 kr

Chile og Argentina - vin og vandfald

Chile og Argentina - vin og vandfald

Denne rejse til Chile og Argentina begynder i prægtige Chile. Herfra tager den jer over Andesbjergene til vindistrikterne og skønne Buenos Aires. I runder oplevelserne af med det enorme vandfald Foz do Igauzú.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

13 dage fra 31.995 kr.