Santiago de Chile

Oplev Santiago de Chile med MarcoPolo

Chiles hovedstad kunne måske kaldes Sydamerikas Rom, og mange besøgende vil kunne nikke genkendende til denne sammenligning. Blandingen af den hektiske storbystemning og behagelige atmosfære, samt byens to små høje får minder frem om Italiens hovedstad, der er bygget på syv høje.

Fra toppen af San Cristobal Hill er der en utrolig smuk udsigt over Santiago. Byen gennemskæres af en flod med platantræer på begge sider og rummer en charmerende blanding af spansk koloniarkitektur fra det 19. århundrede og moderne arkitektur i det finansielle distrikt.

Af de største seværdigheder i det historiske og moderne Santiago kan nævnes Civic Center, præsidentpaladset La Moneda, San Francisco kirken og Union Club. Men besøg også Plaza de Armas, hvor caféerne tiltrækker et stort antal kaffetørstige forretningsfolk. Også portrætmalere, skakspillere, prædikanter og musikanter finder vej hertil, hvilket giver pladsen en livlig stemning.

Desuden er der rig mulighed for at få smagsoplevelser i verdensklasse på restauranterne i områderne Bellavista og Providencia. I Santiago finder I store landskabsparker, et højt gearet kulturliv og ikke mindst en hovedstad, der ligger midt i et af Chiles mest betydningsfulde vindistrikter.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Rejseforslag

Artikler

Her finder du eksempler på oplevelser i Santiago de Chile udvalgt af MarcoPolos lokalkendte eksperter.
Oplevelserne kan bruges som inspiration til din rejse, der laves unikt til dig.

Snak Santiago de Chile med os - tættere på dit eventyr

Bettina Toldbod deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel