70120303
Åben:

Oplev Påskeøen med MarcoPolo

Påskeøen er indhyllet i mystik. Langt langt ude i det store Stillehav ligger den isolerede ø og gemmer på fortidens hemmeligheder. En del af mystikken knytter sig til de hundredevis af kæmpestore Moai-statuer, som står opstillet langs med kysten og inde i landet. Hvordan og hvorfor de blev lavet ved man endnu ikke i dag. Man mener, at øen først blev beboet omkring år 400 e.Kr. Her voksede en gådefuld civilisation frem, som omkring 1400-tallet skabte de op til 10 m høje statuer. Den isolerede ø kunne ikke rumme den voksende befolkning og krige og kannibalisme førte til ødelæggelse af den gamle civilisation og dermed også statuerne. De statuer der står i dag er resultaterne af arkæologiske udgravninger.

Påskeøen er en af de mest unikke og isolerede steder på jorden og stedet byder på smukke strande og store vulkaner og en særdeles venlig og imødekommende befolkning.

Rejser til Påskeøen

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Påskeøen.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Jorden rundt i ypperlig luksus

Jorden rundt i ypperlig luksus

Rejs jorden rundt i et super luksuriøst fly, og oplev nogle af verdens mest eksotiske destinationer omgivet af vanedannende luksus. Du bor på nøje udvalgte hoteller, og kan blandt andet se frem til Påskeøen, Great Barrier Reef, Angkor Wat, safari i Serengeti og Jordans ørken.

LÆS MERE
Rejsetype: Med privat jet

26 dage fra 595.000 kr.

Oplevelser på Påskeøen

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser på Påskeøen.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Påskeøen og moai-statuer

Påskeøen og moai-statuer

Påskeøen og moai-statuer hænger unægteligt sammen. Oplev det bedste af Påskeøen på denne 5 dages tur. Akahanga med stedets helligdom Ahu og Rano Raraku-vulkanen med 200-300 moaistatuer og den ceremonielle landsby Orongo, der ligger på Rano Kau-vulkanen er blot nogle af denne turs højdepunkter.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser

5 dage fra 3.850 kr.

Velkommen til Påskeøen

Velkommen til Påskeøen

Velkommen til Påskeøen! Få en smagsprøve på den smukke og mystiske ø med denne 3 dages tur. I får to hotelovernatninger inklusiv morgenmad, transfer til/fra lufthavnen og en heldagsudflugt, hvor I naturligvis skal opleve de ca. 300 moai-statuer og Ahu Tongariki, der er den største ahu-helligdom med 15 moaier placeret på en to meter høj platform af sten.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser

3 dage fra 2.085 kr.