70120303
Åben:

Rejser til Chile: Vin, bjerge og ørken

Rejs til Chile med MarcoPolo. Dette mægtige land er 4.000 km langt og 190 km bredt, og indeholder en uovertruffen vifte af geografiske regioner.

Atacama-ørkenen i det nordlige Chile er den tørreste ørken i verden. Alligevel findes her både smukke saltsøer, spruttende gejsere og levn fra gamle, indianske kulturer. Det centrale Chile er kendt for sine frugtbare dale og vingårde samt den smukke kystlinje. Her finder I også Lake District med dramatiske bjergtoppe og snedækkede vulkaner. Endeligt, helt i syd, ligger Patagonien; et land med søer, bjerge, gletsjere og enorme øde vidder. Til sidst, men ikke mindst kan rejsen til Chile også indeholde en tur til Påskeøen langt ude i Stillehavet.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse til Chile eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden. Vi glæder os til tilrettelægge jeres Chile rejse.

MarcoPolos forslag:
Rejser til Chile

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din drømmerejse til Chile.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Det bedste af Chile

Det bedste af Chile

Oplev Chile med Santiago, Atacama ørkenen med saltsletterne, de lyserøde flamingoer, El Tatio-gejseren, vulkaner, maleriske landsbyer, Torres del Paine og alt hvad der hører til det bedste af Chile.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

14 dage fra 33.595 kr

Chile og Argentina - vin og vandfald

Chile og Argentina - vin og vandfald

Denne rejse til Chile og Argentina begynder i prægtige Chile. Herfra tager den jer over Andesbjergene til vindistrikterne og skønne Buenos Aires. I runder oplevelserne af med det enorme vandfald Foz do Igauzú.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

13 dage fra 31.995 kr.

Jorden rundt i ypperlig luksus

Jorden rundt i ypperlig luksus

Rejs jorden rundt i et super luksuriøst fly, og oplev nogle af verdens mest eksotiske destinationer omgivet af vanedannende luksus. Du bor på nøje udvalgte hoteller, og kan blandt andet se frem til Påskeøen, Great Barrier Reef, Angkor Wat, safari i Serengeti og Jordans ørken.

LÆS MERE
Rejsetype: Med privat jet

26 dage fra 595.000 kr.

Aktiv ferie i Chile

Exodus tilbyder grupperejser til Chile, der byder på fantastiske naturoplevelser. Exodus har et stort udvalg af vandreture, hvor I kan opleve både ørken, gletsjere, vulkaner og søer. I kan også rejse til Antarktis med Exodus og opleve et fantastisk islandskab og dyreliv. Turene foregår i forskellige tempoer, og I kan derfor vælge den tur, der passer jer bedst.

Gå til Exodus

Et klik på knappen fører jer til Exodus' hjemmeside, som er på engelsk. Har I brug for hjælp på dansk, kan I til enhver tid kontakte os på 70 12 03 03.

MarcoPolo tilbyder grupperejser gennem det anerkendte, britiske rejsebureau Exodus, der tilbyder flere end 500 rundrejser med engelsktalende guide til alverdens lande. Rejserne foregår i mindre internationale grupper.

Easter Islands - Moai cycle-group-exodus

Oplevelser i Chile

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser i Chile.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
5 dages krydstogt ved det sydlige Patagonien

5 dages krydstogt ved det sydlige Patagonien

Tag med på et 5 dages krydstogt ved det sydlige Patagonien fra Punta Arenas. I sejler gennem Magellan-strædet og Beagle-kanalen, oplever en af de største pingvinkolonier på den sydlige halvkugle samt bl.a. søløver, søelefanter og naturligvis den ubeskriveligt smukke og uspolerede natur.

LÆS MERE
Rejsetype: Krydstogt, Kulturoplevelser, Naturoplevelser
Velkommen til Påskeøen

Velkommen til Påskeøen

Velkommen til Påskeøen! Få en smagsprøve på den smukke og mystiske ø med denne 3 dages tur. I får to hotelovernatninger inklusiv morgenmad, transfer til/fra lufthavnen og en heldagsudflugt, hvor I naturligvis skal opleve de ca. 300 moai-statuer og Ahu Tongariki, der er den største ahu-helligdom med 15 moaier placeret på en to meter høj platform af sten.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser

3 dage fra 2.085 kr.

Påskeøen og moai-statuer

Påskeøen og moai-statuer

Påskeøen og moai-statuer hænger unægteligt sammen. Oplev det bedste af Påskeøen på denne 5 dages tur. Akahanga med stedets helligdom Ahu og Rano Raraku-vulkanen med 200-300 moaistatuer og den ceremonielle landsby Orongo, der ligger på Rano Kau-vulkanen er blot nogle af denne turs højdepunkter.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser

5 dage fra 3.850 kr.

4 dages krydstogt fra Argentina til Chile

4 dages krydstogt fra Argentina til Chile

Forbered jer på de smukkeste naturscenerier på denne 4 dages tur fra Ushuaia i Argentina til Punta Arenas i Chile. I sejler gennem Magellan-strædet og Beagle-kanalen og bl.a. opleves den store koloni med magellanpingviner.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Krydstogt, Kulturoplevelser

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.