70120303
Åben:

Oplev Salvador med MarcoPolo

Salvador er på mange måder en unik by. Byen har en smuk placering på en stejl skråning ved Bahia de Todos os Santos. Her kan I slappe af på de dejlige strande eller gå på opdagelse i den gamle bydel, hvis smalle, brolagte gader, pastelfarvede bygninger og smukke kirker regnes blandt de fineste eksempler på portugisisk kolonitidsarkitektur.

Men det er lige så meget byens sjæl og historie, der gør Salvador så enestående. For her kan I i højere grad end i nogen anden by i landet fornemme de afrikanske rødder, der ligger til grund for mange af de kulturtræk, vi i dag forbinder med Brasilien. Det er fra Salvador, at sambaen, karnevalet, religionen candomblé og den brasilianske kampteknik capoeira udspringer. Det er også i Salvadors køkkener, at mange af de nationale retter er blevet til. Det faktum, at byen tilmed var Brasiliens første hovedstad, gør Salvador til en af de vigtigste kilder til den brasilianske folkelige identitet og sjæl, og intet andet sted fornemmes den tydeligere end her. Salvadors historiske centrum blev i 1985 erklæret for verdens kulturarv af UNESCO.

Rejser til Salvador

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Salvador.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Det ukendte Brasilien

Det ukendte Brasilien

Oplev storslået natur, rig kultur og smukke, afsidesliggende kolonitidsbyer på denne rejse gennem det ukendte Brasilien. Undervejs opleves også smukke Rio de Janeiro og spændende Salvador da Bahia.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

16 dage fra 34.495 kr.

Brasiliens højdepunkter

Brasiliens højdepunkter

Brasilien er et fantastisk rejseland, og på denne rejse får I alle Brasiliens højdepunkter, fra Rio de Janeiro til de berømte vandfald Foz do Iguaçú.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby

16 dage fra 32.595 kr.

Oplevelser i Salvador

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser i Salvador.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Salvador by night

Salvador by night

Tag med ud i Salvadors natteliv, til et af byens mest bohemeagtige områder, og smag en lækker, traditionel ret fra det lokale afro-brasilianske køkken. Nyd livemusikken på en lokal bar eller oplev et forrygende show med Bahia-danse og -sange, trommer og capoeira.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser
Rytmer, historie og strande

Rytmer, historie og strande

Salvador blev grundlagt som den brasilianske hovedstad i midten af 1500-tallet og fremstår i dag som en smuk by med en lang række fredede kolonitidsbygninger, nænsomt renoveret i de mest forunderlige pastelfarver. Salvador ligger på en stejl skråning ved Bahia de Todos os Santos, Allehelgensbugten, og er på mange måder en unik by. Her kan I slappe af på de dejlige strande eller gå på opdagelse i den gamle bydels smalle, brolagte gader.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Strandferie
Skonnertsejlads

Skonnertsejlads

Dagen står i afslapningens tegn. Nyd den friske havluft om bord på en gammel skonnert. I går om bord lige efter morgenmaden og stævner ud i Allehelgensbugten – Bahia de Todos os Santos – hvorfra I har en fantastisk udsigt til Salvadors gamle bydel.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser