70120303
Åben:

Oplev Rio de Janeiro med MarcoPolo

Rio er en smeltedigel af mennesker, natur og kultur, der udgør en fantastisk cocktail af farver, varme og skønne oplevelser. Byen kom på verdenskortet for godt 500 år siden, da portugisiske søfolk nåede disse fjerne kyster. Det var dog først i 1806, da den portugisiske konge under sin flugt fra Napoleon flyttede den portugisiske krone og hele hoffet til Rio, at byen fik nogen reel betydning. Rio blev kort efter hovedstad, men i 1960 mistede byen sin status som hovedstad til Brasilia. Intet andet sted i verden findes en by, der gennemskæres af talløse små bjergtoppe, rummer en 120 kvadratkilometer stor nationalpark og lader det hele omkranse af indbydende hvide sandstrande. Befolkningen har desuden en åbenlys livsglæde, der kommer til udtryk i både sambaen, på foldboldstadionerne, til karnevalet og ikke mindst i strandlivet.

De ikoniske og velbesøgte strande som Ipanema og Copacabana er bestemt et besøg værd, men Rio har også andre attraktioner, som I ikke bør snyde jer selv for. Byens vartegn er Sukkertoppen; en 396 mhøj granitklippe, der står smukt ved indsejlingen til Guanabara-bugten. Herfra har I en guddommelig udsigt over de grønne bjerge bag byen, de smukke strande og Atlanterhavets blå bølger i horisonten. Besøg også Corcovado-bjerget (700 m), hvor den berømte kristusfigur breder sine arme ud og velsigner byen og dens indbyggere.

Udsigten fra toppen er mindst lige så vidunderlig som statuen. Sørg også for at opleve Tijuca-regnskoven, der dækker siderne af Corcovado-bjerget. Den gamle bydel Santa Teresa, det futuristiske museum for moderne kunst og det livlige kvarter Lapa er blot nogle få af de øvrige attraktioner, Rio frister med.

Rejser til Rio de Janeiro

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Rio de Janeiro.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Det bedste af Sydamerika

Det bedste af Sydamerika

Oplev det bedste af Sydamerika på denne rejse til Peru, Argentina og Brasilien. Inka-ruinen Machu Picchu, Iguazu-vandfaldet, charmerende Buenos Aires og livsglade Rio er blot nogle få af rejsens mange højdepunkter.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby

16 dage fra 36.995 kr.

Jaguar-safari i Brasilien

Jaguar-safari i Brasilien

Rejs dybt ind i vådområdet Pantanal i hjertet af Brasilien, hvor kaimaner lurer i vandskorpen, papegøjer fylder luften med strålende farver, og jaguarer jager i vandkanten.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser, Safari, Unik rejse

12 dage fra 32.950 kr.

Det ukendte Brasilien

Det ukendte Brasilien

Oplev storslået natur, rig kultur og smukke, afsidesliggende kolonitidsbyer på denne rejse gennem det ukendte Brasilien. Undervejs opleves også smukke Rio de Janeiro og spændende Salvador da Bahia.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

16 dage fra 34.495 kr.

Tango og samba

Tango og samba

Denne unikke rejse fører jer til Sydamerikas mest fascinerende storbyer: Buenos Aires i Argentina og Rio de Janeiro i Brasilien. Turen krydres med Foz do Iguazú-vandfaldene og strandbyen Búzios.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

17 dage fra 23.950 kr.

Brasilien med Rio de Janeiro og tropeøen Ilha Grande

Brasilien med Rio de Janeiro og tropeøen Ilha Grande

Fantastisk storby og fantastiske strande. Det får I på denne rejse til Brasilien, hvor Rio de Janeiro og paradiset Ilha Grande er i fokus. En skønnere kombination skal man lede længe efter.

LÆS MERE
Rejsetype: Storby, Strandferie

10 dage fra 15.495 kr

Brasilien - tag børnene med på eventyr

Brasilien - tag børnene med på eventyr

Sydamerikanerne elsker børn, og der er næppe noget andet land i regionen, der er så børnevenligt som Brasilien. Eller så spændende for den sags skyld. Turen igennem bor I naturligvis på gode børnevenlige hoteller, og der er god tid, så alle kan følge med.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

15 dage fra 29.950 kr.

Brasiliens højdepunkter

Brasiliens højdepunkter

Brasilien er et fantastisk rejseland, og på denne rejse får I alle Brasiliens højdepunkter, fra Rio de Janeiro til de berømte vandfald Foz do Iguaçú.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby

16 dage fra 32.595 kr.

Oplevelser i Rio de Janeiro

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser i Rio de Janeiro.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Vandretur til Dois Irmãos bjerget

Vandretur til Dois Irmãos bjerget

Tag med på denne unikke vandretur til toppen af det himmelstræbende bjerg, Dois Irmãos. På toppen belønnes I med en fantastisk 360 graders udsigt over Rio de Janeiro. Tvillingebjerget, der har fået tilnavnet ”De to brødre”, hæver sig hele 533 m for enden af den populære Leblon-strand.

LÆS MERE
Rejsetype: Naturoplevelser

1 dag fra 1.185 kr

Skonnertsejlads på Bahia Guanabara

Skonnertsejlads på Bahia Guanabara

Rio er mindst lige så smuk set fra havet som fra land. Det kan I opleve på denne halvdagstur, når I står til søs og tager på en afslappende og indholdsrig skonnertsejlads på Bahia Guanabara ud for Rio.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Kulturoplevelser, Naturoplevelser
Búzios - Brasiliens solkyst

Búzios - Brasiliens solkyst

Búzios – Brasiliens solkyst – er også kendt som Brasiliens St. Tropez. Her tilbringes dagene oftest på en af de mange strande, så der er dømt afslapning og badeferie i stor stil. Landskabet er fantastisk, og få andre steder kan man, som her, vælge mellem så mange forskellige strande.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie
Den gyldne løveabe

Den gyldne løveabe

Tag med på en spændende heldagstur og oplev den gyldne løveabe i dens naturlige omgivelser. Poço das Antas biologiske reservat ligger nær Silva Jardim omkring to timers kørsel fra Rio de Janeiro. Turen kører kun på udvalgte dage, og det er nødvendigt at reservere plads lang tid i forvejen.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser
Sambashow - rytmer i blodet

Sambashow - rytmer i blodet

Sambamusikken er en af hovedattraktionerne i Brasilien, og sambaen oser ud af alle sprækker. Rytmerne er en god blanding af afrikanernes musikalske arv, indianernes traditioner og portugisernes europæiske indflydelse.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser
Oplev Rio de Janeiro seværdigheder i Jeep

Oplev Rio de Janeiro seværdigheder i Jeep

Oplev det bedste af Rio de Janeiro på denne dagstur rundt til byens største seværdigheder i jeep. I besøger blandt andet Tijuca, som er verdens største urbane regnskov, Corcovado-bjerget, der krones af den gigantiske Kristus-statue og pragtfuld udsigt fra Chinese Vista over de berømte strande Ipanema og Copacabana samt Guanabara Bay og bydelen Niterói.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser

1 dag fra 1.095 kr

Velkommen til Rio de Janeiro

Velkommen til Rio de Janeiro

Intet andet sted i verden finder man en by, der gennemskæres af talløse små bjergtoppe, rummer en 120 km2 stor nationalpark og lader det hele omkranse af de smukkeste hvide sandstrande.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby, Strandferie
Botanisk Have

Botanisk Have

Trænger I til en pause fra byens larm og leben, så tag med på en 2½ times guidet gåtur i Botanisk Have – en af verdens største og ældste af slagsen.

LÆS MERE
Rejsetype: Naturoplevelser
Den Grønne Kyst

Den Grønne Kyst

Når I rejser mod syd og slipper fri af Rio de Janeiros yderste industrikvarterer, åbenbarer den smukkeste kyststrækning i Brasilien sig. Stedet hedder Costa Verde, Den Grønne Kyst, og har til fulde fortjent dette navn. Med stejle grønne bjerge til den ene side og det smukke turkisblå Atlanterhav til den anden er køreturen mod byerne Mangaratiba og Angra dos Reis en oplevelse i sig selv. I bor tre nætter på Portogalo Suite Hotel.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie