70120303
Åben:

Oplev Praia do Forte og Salvador de Bahia med MarcoPolo

Praia do Forte ligger blot 80 km nord for Salvador da Bahia og er et dejligt sted for en afslappende badeferie. Byen var for blot 10-12 år siden en lille, ukendt fiskerlandsby. I dag er Praia do Forte en populær badeby, der dog har formået at bevare meget af sin oprindelige charme og langsomme rytme.

I Praia do Forte leves livet på de lækre hvide sandstrande og i den brede hovedgade, hvor traditionelle fiskerhytter ligger side om side med fortovsrestauranter og små, mondæne butikker.

Nede ved havnen findes Tamarprojektet, et reservat for de havskildpadder, der søger op på de brasilianske strande for at lægge æg. Jagten på deres kød, æg og skjolde kombineret med en stigende turisme langs kysterne har gjort havskildpadderne til en truet dyreart.

Om dagen kan Praia do Forte virke som en meget rolig by, men skindet bedrager. Så snart mørket falder på, åbner de små restauranter og caféer, og så er der liv og god stemning til den lyse morgen; præcis som brasilianerne elsker det.

Rejser til Praia do Forte og Salvador de Bahia

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Praia do Forte og Salvador de Bahia.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Det ukendte Brasilien

Det ukendte Brasilien

Oplev storslået natur, rig kultur og smukke, afsidesliggende kolonitidsbyer på denne rejse gennem det ukendte Brasilien. Undervejs opleves også smukke Rio de Janeiro og spændende Salvador da Bahia.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

16 dage fra 34.495 kr.

Oplevelser i Praia do Forte og Salvador de Bahia

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser i Praia do Forte og Salvador de Bahia.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Badeferie i Praia do Forte

Badeferie i Praia do Forte

Forlæng rejsen til Brasilien med afslappende badeferie i Praia do Forte, der ligger cirka 80 km fra Salvador da Bahia. Her kan de mange oplevelser bundfælde sig i palmernes skygge på Brasiliens tropestrande.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Strandferie

3 dage fra 5600 kr.

Cachoeira - den historiske by

Cachoeira - den historiske by

Oplev Cachoeira, en af Brasiliens ældste byer, der bærer præg af at være stedet, hvor en omtumlet, men vital del af Brasiliens historie har udspillet sig. I aflægger ligeledes besøg hos byens kendte cigarfabrik Danneman’s – den vigtigste cigarproducent i Bahia.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser