70120303
Åben:

Oplev Pantanal med MarcoPolo

Pantanal er ikke nær så kendt som Amazonas, men området regnes som et af de bedste steder i Sydamerika at opleve kontinentets vilde dyr. Pantanal er en enorm slette, der dækker et areal på 230.000 km², hvilket er mere end fem gange Danmarks areal.

I den våde periode fra november til april går floderne over deres bredder, og den store slette bliver nærmest fuldstændigt oversvømmet og danner verdens største vådområde. I denne periode stiger temperaturen, og luftfugtigheden er høj. Floraen blomstrer, og alt i Pantanal bliver grønt.

Den tørre periode strækker sig fra maj til november, og i den periode falder vandstanden, græsset spirer frem, og dyrene begynder at yngle. Fugle fra hele Sydamerika samles i disse måneder i Pantanal for at bruge området som vinteropholdssted. Dette er det mest behagelige tidspunkt at opleve Pantanal på.

Da Pantanal ikke er en tropisk regnskov, overraskes mange af den mangfoldighed af plante- og dyreliv, der kan opleves her. Områdets dyreliv er i vid udstrækning den samme som den, der findes i Amazonas. Forskellen er bare, at man i Pantanals åbne landskab har meget bedre mulighed for at få øje på dyrene end i den tætte jungle.

Her findes alligatorer, hjorte, flodsvin, tapirer, pumaer, jaguarer, anakondaer og myreslugere for blot at nævne nogle få. Himlen over Pantanal er hjemsted for mere end 600 fuglearter, mens floder, søer og åer rummer flere end 260 forskellige typer fisk.

Rejser til Pantanal

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Pantanal.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Jaguar-safari i Brasilien

Jaguar-safari i Brasilien

Rejs dybt ind i vådområdet Pantanal i hjertet af Brasilien, hvor kaimaner lurer i vandskorpen, papegøjer fylder luften med strålende farver, og jaguarer jager i vandkanten.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser, Safari, Unik rejse

12 dage fra 32.950 kr.

Oplevelser i Pantanal

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser i Pantanal.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Bom Jardim – Snorkling og ara-papegøjer

Bom Jardim – Snorkling og ara-papegøjer

Oplev junglevandfald, ara-papegøjer og fantastisk snorkling i et naturskønt og uturistet hjørne af Brasilien.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser

3 dage fra 6.995 kr.

Det nordlige Pantanal – Araras Eco Lodge

Det nordlige Pantanal – Araras Eco Lodge

Pantanal er en enorm slette, der dækker et areal på 230.000 km2 – fem gange Danmarks areal. Her finder I Sydamerikas eneste reelle modstykke til en afrikansk safari, hvor det er muligt at opleve dyrelivet på helt tæt hold. Området, der består af sandet jord dækket af sparsom vegetation, er blandt de bedste græsningsområder for kvæg i Brasilien. I skal bo på Araras Eco Lodge, hvor ejeren, brasilianske André Thuronyi, er en pionér indenfor økoturisme i Pantanal.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser
Det sydlige Pantanal – the Caiman Ecological Refuge

Det sydlige Pantanal – the Caiman Ecological Refuge

Pantanal er en enorm slette, der dækker et areal på 230.000 km2 – fem gange Danmarks areal. Her finder I Sydamerikas eneste reelle modstykke til en afrikansk safari, hvor det er muligt at opleve dyrelivet på helt tæt hold. Området, der består af sandet jord dækket af sparsom vegetation, er blandt de bedste græsningsområder for kvæg i Brasilien. I bor på Caiman Lodge der har en fantastisk beliggenhed fuldstændig omringet af Pantanals vilde natur.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser