Foz do Iguaçu

Oplev Foz do Iguaçu med MarcoPolo

Foz do Iguaçu er et af verdens største vandfald, og måske det smukkeste af dem alle. Over en mere end to km lang klippekant styrter 5.000 kubikmeter vand i sekundet 70 m ned i dybet, hvor vandet rammer floden med en sådan kraft, at jorden ryster under jeres fødder.

Faktisk består Foz do Iguaçu af omkring 275 mindre vandfald, der tilsammen skaber en fortryllende verden af vand midt i regnskoven, hvor Argentina, Brasilien og Paraguay mødes. Hverken ord eller fotos yder faldene retfærdighed. De kan kun opleves til fulde ved selvsyn.

Det bedste overblik over vandfaldene får I tidligt om morgenen ved et besøg på den brasilianske side. Det er fantastisk at opleve de brasilianske fald badet i gyldent morgenlys og høre den tordnende lyd af vandmasserne, der falder ned i dybet. Vandfaldene opleves fra en sti, der løber langs vandet, og de ligger i en nationalpark, hvor der er masser af aktiviteter at tage sig til. Faldene kan ses fra både den argentinske og den brasilianske side eller endnu bedre; fra begge sider.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Rejseforslag

Oplevelser ved Foz do Iguaçu

Snak Foz do Iguaçu med os - tættere på dit eventyr

Margit Jensen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel