70120303
Åben:

Oplev Costa Verde og Parati med MarcoPolo

Kysten sydvest for Rio udgør et sandt eldorado for æstetikeren såvel som for naturelskeren. Her i Brasiliens idylliske skærgård møder bjergene havet på smukkeste vis, hvilket har skabt beskyttede laguner med sandstrande og idylliske, små palmeøer.

En god måde at opleve herlighederne på er ved at køre ad kystvejen mellem Rio og Santos. De smukke, stejle bjerge med runde toppe og palmeklædte strande ligger langs vejen, der tager én fra den ene smukke bugt til den næste.

Det var i disse farvande, at guldet fra Minas Gerais og senere kaffen fra de frugtbare bjerge blev udskibet. Det var også fra disse små bugter og naturlige havne, at piraterne fandt ly for omverdenen.

Piraterne er nu væk og er blevet erstattet af nogle af Brasiliens bedste resorts, især i området mellem Mangaratiba og Angra dos Reis. Det er værd at bemærke, at køreturen er smukkest i retningen fra Paratí til Rio, da de fleste af bugterne ligger mod syd samtidig med, at I kører tættest på vandsiden.

Rejser til Costa Verde og Parati

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Costa Verde og Parati.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse

Oplevelser ved Costa Verde og Parati

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser ved Costa Verde og Parati.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Guidet byrundtur

Guidet byrundtur

I går på opdagelse i Paratis historiske centrum i selskab med en engelsktalende guide, som har et enestående lokalt kendskab.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser
Historiske Parati

Historiske Parati

Tag med til Parati, et af de ypperste eksempler på den portugisiske arv. Byen, der blev grundlagt i 1600-tallet, er en af de ældste i Brasilien. Beliggende ved vandet og omgivet af regnskov regnes Parati for en af landets smukkeste byer fra kolonitiden.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser
Den Grønne Kyst

Den Grønne Kyst

Når I rejser mod syd og slipper fri af Rio de Janeiros yderste industrikvarterer, åbenbarer den smukkeste kyststrækning i Brasilien sig. Stedet hedder Costa Verde, Den Grønne Kyst, og har til fulde fortjent dette navn. Med stejle grønne bjerge til den ene side og det smukke turkisblå Atlanterhav til den anden er køreturen mod byerne Mangaratiba og Angra dos Reis en oplevelse i sig selv. I bor tre nætter på Portogalo Suite Hotel.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie