70120303
Åben:

Oplev Búzios med MarcoPolo

Året rundt er regionen lige nord for Rio velsignet med solskin, hvilket gør Búzios, cirka 180 km nordøst for Rio, til et meget attraktivt sted at være.

Byen ligger på en smuk halvø, som strækker sig syv km ud i Atlanterhavet. Landskaberne er domineret af skønne bugter, små laguner og smukke hvide strande.

Det charmerende lille fiskerleje blev opdaget af Brigitte Bardot i 1960’erne, men den verdensberømte filmstjerne formåede i mange år at hemmeligholde sin viden om dette lille, tropiske paradis. Først i begyndelsen af 1980´erne begyndte rygterne om egnens smukke landskab og de mange lækre strande at tiltrække flere folk til området.

I dag er fiskerlejet samlingssted for Sydamerikas jetset. Fiskernes gamle huse ligger side om side med kunstgallerier, flotte restauranter og arkitekttegnede villaer. Det er ikke for ingenting, at Búzios er kendt som Brasiliens St. Tropez.

Gå ad Rua das Pederas om aftenen, og nyd den gode stemning. Der findes adskillige glimrende restauranter i byen, der tilbyder alt fra sushi til lækre lokale retter. I Búzios kan I tilbringe dagen på en af de mange strande. Der kan også arrangeres sejlture langs halvøens kyst, hvorfra I kan bade og nyde landskaberne. Desuden er det meget populært at leje en strandbuggy, så I på egen hånd kan finde netop jeres favoritstrand.

Rejser til Búzios

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Búzios.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Tango og samba

Tango og samba

Denne unikke rejse fører jer til Sydamerikas mest fascinerende storbyer: Buenos Aires i Argentina og Rio de Janeiro i Brasilien. Turen krydres med Foz do Iguazú-vandfaldene og strandbyen Búzios.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

17 dage fra 23.950 kr.

Brasilien - tag børnene med på eventyr

Brasilien - tag børnene med på eventyr

Sydamerikanerne elsker børn, og der er næppe noget andet land i regionen, der er så børnevenligt som Brasilien. Eller så spændende for den sags skyld. Turen igennem bor I naturligvis på gode børnevenlige hoteller, og der er god tid, så alle kan følge med.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

15 dage fra 29.950 kr.

Oplevelser i Búzios

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser i Búzios.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Katamarantur

Katamarantur

Oplev Búzios fra vandsiden. Fra Porto Veleiro stævner I ud med en katamaran, der de næste tre timer sejler jer rundt blandt områdets smukke strande og smukke øer.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Naturoplevelser
Fotosafari

Fotosafari

Turen for jer som gerne vil lære Buziós-halvøen lidt nærmere at kende. For den ivrige fotograf er der rig mulighed for at tage billeder, eller blot nyde udsigten fra ladet af den dertil ombyggede lastbil.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser
Búzios - Brasiliens solkyst

Búzios - Brasiliens solkyst

Búzios – Brasiliens solkyst – er også kendt som Brasiliens St. Tropez. Her tilbringes dagene oftest på en af de mange strande, så der er dømt afslapning og badeferie i stor stil. Landskabet er fantastisk, og få andre steder kan man, som her, vælge mellem så mange forskellige strande.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie