Amazonas og Manaus

Oplev Amazonas og Manaus med MarcoPolo

Indgangen til den verdensberømte regnskov; Amazonas, er millionbyen Manaus, der ligger midt i hjertet af det ufremkommelige vildnis netop dér, hvor de to kolossale floder Rio Negro og Rio Solimões stille flyder sammen i Vandenes Møde.

Manaus er hovedstaden i staten Amazonas og ligger kun tre grader syd for ækvator. Byen er en af verdens mest isolerede storbyer. I alle retninger rundt om Manaus strækker junglen sig som et uendeligt grønt tæppe af uberørt regnskov.

Manaus er det rette udgangspunkt for udforskning af den dybe Amazonas-regnskov. Tag på en guidet tur ind i det grønne dyb. Det er en fortryllende oplevelse at sejle ad de mørke, stille floder, hvor træernes spejling i vandet giver en følelse af at begive sig rundt i en helt anden verden. Dette krydres med spændingen om, hvad der venter efter det næste sving.

Dyrelivet er til stede overalt omkring jer, men det kan være svært at få øje på i den tætte vegetation. Med lidt tålmodighed er der dog gode muligheder for at opleve det fascinerende dyreliv i sine naturlige omgivelser.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Oplevelser i Amazonas og Manaus

Snak Amazonas og Manaus med os - tættere på dit eventyr

Pernille Heivert deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel