Brasilien

Rejser til Brasilien: Fra Rio de Janeiro til vandfald, regnskov og skønne strande

Rejs til Brasilien  med MarcoPolo og oplev et overflødighedshorn af betagende natur, charmerende historiske byer, livsglade mennesker og forførende sambarytmer. Landet er enormt og byder på nogle helt unikke naturoplevelser i den dybe Amazonas-regnskov, i klitlandskaberne på østkysten, ved det tordnende vandfald Foz do Iguaçu og i det enorme vådområde Pantanal.

Udover de betagende naturoplevelser byder Brasilien også på nogle fantastiske storbyer. En af dem er Rio de Janeiro, der ligger ubeskriveligt smukt ved kysten med bjergene i baggrunden. Byen syder og summer af liv dag og nat, og I vil uden tvivl få smag for mere.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Aktiv ferie i Brasilien

Rejs med Exodus til Brasilien, der byder på enorme sumpområder, hvide sandstrande, dyb jungle og spændende storbyer. Tag på vandretur med Exodus, og oplev grotter, vandfald og jaguaren, i sine naturlige omgivelser. I er garanteret en oplevelsesrig grupperejse i Brasilien med Exodus.

Gå til Exodus

Snak Brasilien med os - tættere på dit eventyr

Karin Rasmussen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel