San Carlos de Bariloche

Oplev San Carlos de Bariloche med MarcoPolo

Med sneklædte bjerge, alpin atmosfære og arkitektur af sten og træ er det ikke sært, at San Carlos de Bariloche også kaldes den sydlige halvkugles Schweiz. Byen ligger i det smukke sødistrikt, hvor store, dybblå søer, urgamle skove, brusende smeltevandsfloder og spektakulære vandfald præger landskabet.

Byen ligger ned til søen Nahuel Huapi, som de omkringliggende skove og sneklædte bjerge spejler sig i. I perioden fra juni til oktober er Bariloche et yndet skisportssted blandt argentinere. Er I ikke til skisport, så besøg for eksempel Museo de la Patagonia, der fortæller historien om området, eller tag en tur til Isla Victoria, hvis skove siges at have inspireret Walt Disneys rådgivere, da de skulle tegne baggrunden til tegnefilmen Bambi.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Oplevelser i San Carlos de Bariloche

Snak San Carlos de Bariloche med os - tættere på dit eventyr

Karin Rasmussen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel