70120303
Åben:

Oplev byen Salta med MarcoPolo

Salta er kronjuvelen blandt byerne i Argentinas tørre nord. Byen har et rigt kulturliv, mange gode restauranter samt adskillige museer og gallerier. Her har man bevaret en stor del af den by, som spanierne grundlagde i 1582. Salta blev grundlagt ved den gamle vej, som inkaerne byggede under deres erobringer mod syd.

I hjertet af byen findes brolagte pladser omkranset af prægtige palæer, katedraler og gamle handelshuse. I de smalle sidegader ligger de hvidkalkede huse med røde tegltage og svungne smedejernsgitre for vinduerne. Blomster pryder vindueskarmene, og fra trappestenene følger sortklædte bedstemødre livet på gaden. Her vil I virkelig fornemme den spanske arv.

Seværdigheder på stribe
Selvom Salta i dag er spredt ud over et stort område, er de vigtigste seværdigheder samlet inden for kort afstand fra den centrale plads. Oplev katedralen, det gamle rådhus, San Francisco-kirken med det imponerende klokketårn, samt San Bernardo-højen, der hæver sig omkring 200 m over byen. Herfra er der en pragtfuld udsigt ned over byen og Larma-dalen.

Byen fungerer desuden som udgangspunkt for den imponerende togbane Tren a las Nubes, hvilket betyder Toget til Skyerne. Turen begynder i 1.187 meters højde i Salta og ender ved La Polvarilla-viadukten godt 271 km væk i 4.220 meters højde. Jernbanen er et ingeniørmæssigt mesterstykke med ikke færre end 21 broer, 21 tunneler, 13 viadukter, to zig-zag-passager, hvor toget må bakke ind på et sidespor for at komme videre op, samt to spiraler, hvor toget passerer ind under sig selv. Så vil du opleve en by med masser af spændende historie, så er Salta uden tvivl et besøg værd.

Rejser til Salta

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Salta.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse

Oplevelser i Salta

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser i Salta.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Togtur til skyerne

Togtur til skyerne

På den 14 timer lange togtur til skyerne passerer toget gennem imponerende landskaber med fantastiske farvekontraster. Turens højdepunkt er La Polvarilla-viadukten, der med 224 meters længde og 63 meters højde får jer til at føle at I svæver i luften.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

1 dag fra 2.075 kr.

Salta - en kolonial perle

Salta - en kolonial perle

I Nordargentinas fantastiske ørkenagtige landskab med farverige bjerge og forunderlige klippeformationer ligger Salta – en kolonial perle i rækken af smukke, stemningsfyldte gamle byer med brolagte gader, spanske kolonitidshuse og livlige indianer-markeder.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

5 dage fra 4.300 kr

Dagstur til Cachi

Dagstur til Cachi

Tag med på dagstur til Cachi. Målet for denne heldagsudflugt er den idylliske lille by Cachi, men det er i høj grad turen dertil gennem fantastiske landskaber, der gør dagens oplevelse så storslået.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

1 dag fra 500 kr.

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.