70120303
Åben:

Oplev Mendoza med MarcoPolo

Mendoza ligger mellem Andesbjergene og den store østlige ørken. Byens rødder går tilbage til 1561, og hermed er den en af Argentinas ældste byer. Det første, man lægger mærke til, er træerne; store morbærfigentræer, der flankerer de brede boulevarder og giver en svalende skygge fra den varme sol. Mendoza har en forkærlighed for springvand, vandingskanaler, træer og grønne områder, og I glemmer næsten, at I befinder jer i en ørken.

Byen er kendt som vinens og solens land og er Argentinas vigtigste vinområde, selvom velstanden også stammer fra de store oliereserver. I området ligger den ene vingård efter den anden og nyder godt af den sandede jords mineraler. Kølende vinde blæser fra bjergene ned over vinstokkene, som får rigelig sol og varme året rundt. Dette skaber ideelle vækstbetingelser for en lang række druesorter. Mange vingårde i området byder gerne besøgende velkommen. Mellem vinmarkerne fuldender oliven-, figen- og ferskenlunde de billedsmukke landskaber, der på fineste vis indrammes af Andesbjergenes sneklædte tinder i baggrunden.

Vest for byen ligger parken San Martin, et 420 hektar stort område med en sø og en fin udsigt over byen. Parken fremstår som en grøn oase midt i dette ørkenagtige landskab. Vindene kommer næsten altid fra Andesbjergene mod vest, og på deres vej gennem parken bliver vindene renset for støv og kommer ind i byen tilsat en behagelig fugtighed. Dette betyder, at klimaet i Mendoza altid er meget behageligt.

Rejser til Mendoza

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Mendoza.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Chile og Argentina - vin og vandfald

Chile og Argentina - vin og vandfald

Denne rejse til Chile og Argentina begynder i prægtige Chile. Herfra tager den jer over Andesbjergene til vindistrikterne og skønne Buenos Aires. I runder oplevelserne af med det enorme vandfald Foz do Igauzú.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

13 dage fra 31.995 kr.

Oplevelser i Mendoza

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser i Mendoza.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Mendoza - en moderne oase

Mendoza - en moderne oase

Ved grænsen til Chile mellem Andesbjergene og den store østlige ørken ligger oasebyen Mendoza, kendt som vinens og solens land, og er landets vigtigste vinområde. En moderne og hyggelig by med brede boulevarder og skyggefulde alléer.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

4 dage fra 2.650 kr.

Atuel Canyon

Atuel Canyon

Gå ikke glip af en dagstur hvor I blandt andet besøger Atuel Canyon, som er det ideelle sted at nyde naturen og dens stilhed i smukke omgivelser.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

1 dag fra 575 kr.

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.