Mendoza

Oplev Mendoza med MarcoPolo

Mendoza ligger mellem Andesbjergene og den store østlige ørken. Byens rødder går tilbage til 1561, og hermed er den en af Argentinas ældste byer. Det første, man lægger mærke til, er træerne; store morbærfigentræer, der flankerer de brede boulevarder og giver en svalende skygge fra den varme sol. Mendoza har en forkærlighed for springvand, vandingskanaler, træer og grønne områder, og I glemmer næsten, at I befinder jer i en ørken.

Byen er kendt som vinens og solens land og er Argentinas vigtigste vinområde, selvom velstanden også stammer fra de store oliereserver. I området ligger den ene vingård efter den anden og nyder godt af den sandede jords mineraler. Kølende vinde blæser fra bjergene ned over vinstokkene, som får rigelig sol og varme året rundt. Dette skaber ideelle vækstbetingelser for en lang række druesorter. Mange vingårde i området byder gerne besøgende velkommen. Mellem vinmarkerne fuldender oliven-, figen- og ferskenlunde de billedsmukke landskaber, der på fineste vis indrammes af Andesbjergenes sneklædte tinder i baggrunden.

Vest for byen ligger parken San Martin, et 420 hektar stort område med en sø og en fin udsigt over byen. Parken fremstår som en grøn oase midt i dette ørkenagtige landskab. Vindene kommer næsten altid fra Andesbjergene mod vest, og på deres vej gennem parken bliver vindene renset for støv og kommer ind i byen tilsat en behagelig fugtighed. Dette betyder, at klimaet i Mendoza altid er meget behageligt.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Oplevelser i Mendoza

Snak Mendoza med os - tættere på dit eventyr

Bettina Toldbod deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel