70120303
Åben:

Oplev Foz do Iguazu med MarcoPolo

Foz do Iguazú er et af verdens største vandfald og måske det smukkeste af dem alle. Over en mere end to km bred klippekant styrter 5.000 kubikmeter vand i sekundet. Vandmasserne styrter 70 m ned i dybet, hvor de rammer floden med en sådan kraft, at jorden ryster under jeres fødder. Faktisk består Foz do Iguazú af omkring 275 mindre vandfald, der tilsammen skaber en fortryllende verden af vand midt i den frodige regnskov, hvor Argentina, Brasilien og Paraguay mødes.

Den grønne regnskov, de hvide vandmasser, den blå himmel og de talrige regnbuer vil tage pusten fra de fleste. Hverken ord eller fotos yder faldene retfærdighed. De kan kun opleves til fulde ved selvsyn.

På den argentinske side kommer I tættest på alle de mindre fald, der tilsammen udgør Foz do Iguazú. I følger et system af gangbroer, der snor sig rundt mellem vandfaldene. En af gangbroerne fører helt hen til kanten af faldet Djævlens Hals. Her kan I fra en klippehylde se lige ned i dybet og de enorme vandmasser 60 m nede. Det er også fra den argentinske side, at det er muligt at sejle ind mellem vandfaldene.

Ligegyldigt hvilken vej I tager, vil I overalt have en fantastisk udsigt over vandfaldene, og I vil føle jer omgivet af de enorme vandmasser. Om den argentinske eller den brasilianske side er den flotteste, er en smagssag. Oplevelserne på de to sider er vidt forskellige, så fuldend oplevelsen, og besøg begge sider.

Rejser til Foz do Iguazu

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Foz do Iguazu.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Det bedste af Sydamerika

Det bedste af Sydamerika

Oplev det bedste af Sydamerika på denne rejse til Peru, Argentina og Brasilien. Inka-ruinen Machu Picchu, Iguazu-vandfaldet, charmerende Buenos Aires og livsglade Rio er blot nogle få af rejsens mange højdepunkter.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby

16 dage fra 36.995 kr.

Chile og Argentina - vin og vandfald

Chile og Argentina - vin og vandfald

Denne rejse til Chile og Argentina begynder i prægtige Chile. Herfra tager den jer over Andesbjergene til vindistrikterne og skønne Buenos Aires. I runder oplevelserne af med det enorme vandfald Foz do Igauzú.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

13 dage fra 31.995 kr.

Tango og samba

Tango og samba

Denne unikke rejse fører jer til Sydamerikas mest fascinerende storbyer: Buenos Aires i Argentina og Rio de Janeiro i Brasilien. Turen krydres med Foz do Iguazú-vandfaldene og strandbyen Búzios.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

17 dage fra 23.950 kr.

Oplevelser ved Foz do Iguazu

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser ved Foz do Iguazu.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Yacutinga Lodge – et alternativ til Amazonas

Yacutinga Lodge – et alternativ til Amazonas

Yacutinga Lodge ligger i grænselandet mellem Argentina og Brasilien. Det er et privat reservat og udgør en del af et næsten 270.000 hektar stort, beskyttet regnskovsområde – et smørhul af subtrobisk magi og et godt alternativ til Amazonas!

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser

4 dage fra 4.595 kr.

De fantastiske Iguazú-vandfald

De fantastiske Iguazú-vandfald

Midt i regnskoven, der hvor Argentina, Brasilien og Paraguay mødes, ligger de fantastiske Iguazú-vandfald – Sydamerikas største vandfald og så absolut et af de mest imponerende og smukkeste naturskabte vidundere i Sydamerika.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

3 dage fra 2.750 kr

Iguazu bådsafari

Iguazu bådsafari

Tag med på Iguazu Bådsafari. Snyd ikke jer selv for denne herlige og autentiske oplevelse. I Iguazu Nationalpark holder den store truck klar til at tage jer på opdagelse gennem den tætte jungle.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

1 dag fra 900 kr

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.